Οδηγήστε με δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές Enduro στο Λουτράκι

– Δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για δύο μέρες, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή 50km σας περιμένουν στο Κορινθίας 2 και 3 Δεκεμβρίου.

H και η φέρνουν τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή - και τον πρωταθλητή της κατηγορία ΕJunior -- για ένα αξέχαστο διήμερο στην περιοχή του Λουτρακίου. Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, οι συμμετέχοντες στο “Festival” θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε σηματοδοτημένη και απαιτητική διαδρομή μήκους 50km, βασισμένη σε μονοπάτια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με νέες προσθήκες και τροποποιήσεις.

Παράλληλα θα μπορούν να απολαύσουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές παρέα με τον αναβάτη της Beta Chachagias Racing Team Γιάννη Τρίγκα να πραγματοποιούν εντυπωσιακά περάσματα σε μία, σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, ειδική διαδρομή. Η ειδική θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού και υπολογίζεται πως οι τρεις αναβάτες θα πραγματοποιήσουν τρία διαφορετικά οδηγικά session κατά τη διάρκεια της κάθε ημέρας. Φυσικά για το υπόλοιπο διάστημα του διημέρου θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να τη δοκιμάσουν.

Η τιμή για τη συμμετοχή έχει οριστεί στα 25€ ανά άτομο για το διήμερο ενώ οι 300 πρώτοι που θα περάσουν από τη γραμματεία της εκδήλωσης θα παραλάβουν δωρεάν λιπαντικό σπρέι αλυσίδας της κορυφαία στο χώρο Liqui Moly! Η διοργάνωση θα φροντίσει για τη μεταφορά της βενζίνης σε συμμετέχοντες με περιορισμένη αυτονομία, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν παραδοθεί τα δοχεία μεταφοράς καυσίμου μέχρι τις 09:30 το πρωί της κάθε μία από τις δύο ημέρες.

Το άνοιγμα της διαδρομής των 50km θα γίνει στις 09:00 το πρωί και λόγω της μικρής διάρκειας της ημέρας όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι τις 11:00 οπότε και θα κλείσει η εκκίνηση της διαδρομή.
Στο χώρο της εκκίνησης-τερματισμού (χάρτης εδώ: goo.gl/bP5zpY) θα λειτουργεί Catering από το Brokies MoodBar για φαγητό, μπύρα και καφέ σε αγωνιστικές τιμές ενώ θα υπάρχει άπλετος χώρος για parking κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους !!

——————————–

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:

210-6657219, 210-9211877 και 210-9225930

Για διαμονή μπορείτε να τηλεφωνείτε στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Mantas hotels (τηλ 27440-22575 & 27440-22479, www.mantashotels.gr αναφέροντας πως θα συμμετέχετε στην εκδήλωση enduro, για να έχετε προνομιακές τιμές.

24ωρο πάρκινγκ με φύλαξη (στο κέντρο Λουτρακίου) θα βρείτε στο βενζινάδικο στη Λ. Ποσειδώνος έναντι καζίνο Λουτρακίου.

Related Posts