Ο Xavier De Soultrait εγκαταλείπει το Dakar 2020 – Μεγάλο Πλήγμα για την Yamaha

Τέλος το Dakar 2020 και για τον 2ο οδηγό της Yamaha, De Soultrait στην 4η ειδική!

Το έβδομο Ντακάρ του Xavier de Soultrait τελειώνει πριν το τέλος της 4ης ειδικής. Ο Γάλλος, ο οποίος τραυμάτισε τον καρπό του σε πτώση στην 3η ειδική, προσπάθησε σήμερα παλέψει να συνεχίσει, αλλά πέταξε τελικά στην πετσέτα μετά τα πρώτα 300 χιλιόμετρα της ειδικής. Είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την Yamaha, που έχασε τους δύο καλύτερους αναβάτες της στις 4 πρώτες ημέρες.

Ο Xavier De Soultrait χθες μετα το τέλος της 3η ειδικής είπε: «Είχα ένα καλό ρυθμό, ωστόσο, μετά από 350 χιλιόμετρα, έπεσα και τραυμάτισα τον καρπό μου. Έπρεπε να κάνω να σταματήσω την αιμορραγία με ένα αυτοσχέδιο επίδεσμο. Ήθελα να είμαι σε καλή θέση κάθε μέρα και να αντιμετωπίζω την πρώτη εβδομάδα και να ετοιμαστώ για το δεύτερο μισό του αγώνα.»

«Είμαι λυπημένος που ο Adrien αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα επειδή είναι ένας μεγάλος αναβάτης και είχαμε μια καλά αναπτυγμένη στρατηγική, αλλά δυστυχώς συμβαίνει πάντα στο Ντακάρ και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες.»

Ο Adrien van Beveren (Yamalube Yamaha) είχε την χειρότερη τύχη, εγκαταλείποντας λόγω μιας σφοδρής πτώσης στα πρώτα χιλιόμετρα της 3ης ειδικής. (Δείτε εδώ σχετικό βίντεο >>)

Σήμερα δυστυχώς ήταν η σειρά του α εγκαταλείψει αφήνοντας την εργοστασιακή Yamaha χωρίς τους κορυφαίους της οδηγούς!

Διαδρομές Συμμετοχές LIVE Ανασκοπήσεις ΚατάταξηVideoΦωτο Σχολιασμός Ορφανού

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2020 !

Σχετικά Άρθρα