Ο Valentino Rossi στο Μπαλί – Θερμή υποδοχή των Οπαδών – Φωτογραφίες

Σήμερα ο    (Movistar MotoGP)  τιμήθηκε για τα μεγάλα επιτεύγματά του ως οδηγός του Grand Prix κατά την εμφάνισή του ως ειδικός προσκεκλημένος της Yamaha Motor Ινδονησίας (Yimm) στην ετήσια επιχειρηματική συνάντηση των Dealer (ODBM) που πραγματοποιήθηκε στο .

rossi

Η ετήσια επιχειρηματική συνάντηση των Dealer (ODBM) είναι ένα σημαντικό γεγονός, που οργανώθηκε από την Yamaha Motor Ινδονησίας, το οποίο παρακολούθησαν ιδιοκτήτες και  αντιπρόσωποι, της Yamaha Motor Co, καθώς και 500 επισκέπτες.

yfr_editorial_use_pictures_16-(3)

Στην συνάντηση επίσης έγιναν διάφορες αποκλειστικές πρεμιέρες, όπως η αποκάλυψη του Yamaha 125cc Fino, το 125cc Yamaha Aerox και τη Yamaha 150cc Xabre.

Ο Rossi παρακολούθησε το λανσάρισμα των παραπάνω μοντέλων, με την παρουσία περίπου 100 δημοσιογράφοι από όλη την .

yfr_editorial_use_pictures_16-(2)

Αυτό το ταξίδι σηματοδοτεί το δεύτερο του Rossi στο Μπαλί. Κατά την άφιξη στο όμορφο νησί της Ινδονησίας, τη Δευτέρα  το απόγευμα 25/1, τον εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υποδέχτηκαν τα μέσα ενημέρωσης και οι οπαδοί του της Ινδονησίας.

Ο Γιατρός θα μείνει στην Ινδονησία για λίγες ημέρες πριν από τις δοκιμές στο Sepang International Circuit, στη Μαλαισία, όπου θα είναι και η επίσημη έναρξη της σεζόν 2016 με το πρώτο τριήμερο Επίσημη τεστ MotoGP της χρονιάς.

yfr_editorial_use_pictures_16-(4)

Ο Rossi δήλωσε:  «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στην Ινδονησία, και δεύτερη φορά στο Μπαλί και κάθε φορά που έρχομαι εδώ μου κάνουν  πάντα εκπλήξεις και μου προσφέρουν συγκινήσεις. Το  Μπαλί δεν είναι μόνο ένα όμορφο μέρος, όπου θα ήθελα να περάσω λίγο χρόνο εδώ, αλλά είμαι πάντα έκπληκτος από το καλωσόρισμα των  οπαδών της Ινδονησίας.
Ήδη στο αεροδρόμιο, γνώρισα Εκατοντάδες ανθρώπους που με περίμεναν και μας συνόδευσαν στο δρόμο προς το ξενοδοχείο. Τελευταία φορά που ήμουν εδώ ήταν το 2013 και βλέπω πως το πάθος για το MotoGP έχει σίγουρα αυξηθεί! Πράγματι, φαίνεται ότι ο αριθμός των οπαδών διπλασιάζεται κάθε χρόνο. Αυτό είναι σίγουρα ένα μέρος που το MotoGP θα πρέπει να έρθει στο μέλλον. Από επιχειρηματική άποψη, η Ινδονησία είναι μια αγορά που είναι αρκετά μακριά από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη.
Ο όγκος των πωλήσεων κάνει την Ινδονησία κορυφαία αγορά για την Yamaha, έτσι έχουμε περισσότερους από έναν λόγο για να αποδίδουμε φόρο τιμής  στους φίλους μας εδώ με την επίσκεψη μας κάθε φορά που το πρόγραμμά μας το επιτρέπει.
Πολλοί από αυτούς τους φίλαθλους θα έρθουν στο Sepang, σε μία εβδομάδα,  για να παρακολουθήσουν τις πρώτες δοκιμές του MotoGP. Ανυπομονώ και εγώ να τους δω στη Μαλαισία και να τους ξεπληρώσουμε με ένα καλό θέαμα με την επίσημη έναρξη της σεζόν.»

WordPress Gallery Extra

Related Posts