Ο Valentino Rossi και πάλι θετικός σε τεστ COVID-19

Ο αναβάτης της MotoGP βγήκε θετικός στο τεστ για το COVID-19 και πάλι μόλις μια εβδομάδα μετά το αρνητικό τεστ την περασμένη βδομάδα!

UPDATE

Όπως ανέφερε το SKY Sport, ο Valentino Rossi έκανε δεύτερο τεστ PCR με αρνητικό αποτέλεσμα μετά από το θετικό τεστ την Τρίτη.

Ο Ιταλός έκανε και πάλι τεστ , το τρίτο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι γνωστά αργά την Πέμπτης, οπότε ο Ιταλός έχει ταξιδέψει στη Βαλένθια και παραμείνει περιορισμένος περιμένοντας να μάθει αν αυτό το τελευταίο τεστ PCR είναι αρνητικό ή θετικό.

Ο Rossi αναγκάστηκε να χάσει τους δυο αγώνες του Aragon τον Οκτώβριο όταν βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Ο αναβάτης της Yamaha ήταν θετικός για τον ιό την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του, αλλά στο τεστ την Πέμπτη ήταν αρνητικό και έτσι πήγε στην  Βαλένθια όπου υποβλήθηκε και σε άλλη δοκιμή PCR.

Την Παρασκευή στην Βαλένθια το τεστ του βγήκε αρνητικό και έτσι ο Rossi κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα το Σαββατοκύριακο.

Και η συμμετοχή του στο GP της Βαλένθια 2 αυτού του Σαββατοκύριακου είναι πλέον αμφίβολη μετά από θετικό τεστ για το COVID-19 την Τρίτη, σύμφωνα με τις πιλοφορείς του Motorsport.com.

Ο Rossi θα πρέπει να υποβληθεί και σε άλλη μία δοκιμή για να προσδιοριστεί αν θα μπορέσει να συμμετέχει στον αγώνα του Σαββατοκύριακου.

Ο Rossi θα μπορούσε να χάσει τον τελευταίο του αγώνα ως εργοστασιακός της ομάδας Yamaha.

Οι τελευταίες θετικές δοκιμές του Rossi εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τις δοκιμές PCR που πέρασε την περασμένη εβδομάδα, ιδιαίτερα την Παρασκευή πριν του επιτραπεί να εισέλθει στο Ricardo Tormo Circuit και αν ήταν ακόμα θετικός χωρίς να το γνωρίζει ή έχει επανεμφανιστεί ο ιός από το Σάββατο.

Ενώ οι επιστήμονες εξακολουθούν να ανακαλύπτουν πώς έχουν αναφερθεί περιπτώσεις επανεμφάνισης του ιού σε ολόκληρο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.

Πέντε μέλη της Yamaha αναγκάστηκαν σε καραντίνα από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ένα από τα μέλη της ομάδας του Vinales ήταν  θετικός για το COVID-19

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έξι μέλη της ομάδας της Yamaha εξαναγκάστηκαν να απομονωθούν πριν από το Γαλλικό GP όταν ένα μέλος ήταν θετικό για τον ιό.

Ωστόσο, εάν ο Rossi βγει θετικός για δεύτερη φορά, τότε περισσότερα μέλη της Yamaha μπορεί να αναγκαστούν να απομονωθούν.

Η Yamaha είχε Αμερικανό Gerloff ως επίσημο αντικαταστάτη του Rossi στην Valencia 1, και ο Αμερικανός θα παραμείνει έτοιμος να αναλάβει αν ο Rossi βγει και πάλι θετικός.

 

Related Posts