Ο Valentino Rossi δοκιμάζει το Ferrari 488 GT3 στο Misano – Φωτογραφίες

Ο Valentino Rossi, δοκιμάζει μια Ferrari στο Misano για τη συμμετοχή του στο 12ωρο του Abu Dhabi τον Δεκέμβριο.

Ο αναβάτης της Yamaha MotoGP Valentino Rossi πέταξε από την Ταϊλάνδη στην Ιταλία για να δοκιμάσει το Ferrari 488 GT3 της ομάδας Kessel στο Misano. Και όλα αυτά οφείλονται στη συμμετοχή του στις 14 Δεκεμβρίου στον 12ωρο αγώνα του Abu Dhabi στην πίστα Yas Marina. Με τη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα ακυρώνει την συμμετοχή του στο Show Rally της Monza.

Valentino Rossi: «Φέτος έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε, γι ‘αυτό δεν θα κάνουμε το Show Rally της Monza. Θα κάνουμε τον αγώνα στο Αμπού Ντάμπι. Θα οδηγήσουμε ένα Ferrari 488 της ομάδας Kessel, που μεταξύ άλλων το δοκιμάσαμε πέρυσι. Θα είναι ο αγώνας 12ωρος του Αμπού Ντάμπι που έχουν προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο ».

Ο Rossi δεν θα τρέξει μόνος του, θα είναι μαζί με τον φίλο του Alessandro «Uccio» Salucci και τον αδελφό του Luca Marini, αναβάτη της Moto2.

Η ομάδα Kessel Racing οργάνωσε την δοκιμή ώστε οι οδηγοί να έχουν μια πρώτη επαφή με τους 550 ίππους του Ferrari 488 GT3 .

Στον 12ωρο του Αμπού Ντάμπι έχει ήδη συμμετάσχει με ένα Ferrari GT3, το 2014, ο Jorge Lorenzo και πήρε τη νίκη .

Προς το παρόν, οι Valentino Rossi και Luca Marini θα επικεντρωθούν στους τέσσερις αγώνες που έμειναν για να τελειώσει η σεζόν του 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα