Ο Valentino Rossi διαψεύδει τις φήμες της απόσυρσης του σε συνέντευξη

Ο Valentino Rossi σε συνέντευξη του στην Ισπανική εφημερίδα AS στο Brno έδωσε τέλος μια και καλή στις φήμες για την απόσυρση του στο τέλος της χρονιάς!

Ο γιατρός κατέστησε σαφές ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί από τη φετινή σεζόν και ότι θα τρέξει το επόμενο έτος, εκπληρώνοντας τη σύμβαση που έχει υπογράψει με την Yamaha για το 2020.

-Πώς μπορείτε να απαντήσετε σε εκείνους που λένε ότι πρόκειται να αποσυρθείτε τώρα;

«Δεν έχω τίποτα να πω. Δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς για κάτι που δεν είναι αληθινό. Δεν αρκεί κάποιος να κυκλοφορήσει τα νέα ώστε να είναι αυθεντικά, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούσω όλα όσα ειπώθηκαν. Είναι όλα αβάσιμα, τα έβγαλαν από το μυαλό τους αυτά τα νέα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τον επόμενο χρόνο και για αυτό δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία. Νομίζω ότι το γνώριζαν ακόμη και εκείνοι που το έγραψαν, κατά την άποψη μου.

«Αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. Τα πραγματικά μου προβλήματα είναι τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους της σεζόν που δεν αναμένονταν και πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουν καλύτερα.»

– Η προσπάθεια σας με τη Yamaha πρέπει να επικεντρωθεί στο 2020, η οποία θα πρέπει να είναι μια πολύ διαφορετική σεζόν σε σχέση με αυτή;

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το 2020. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο 2019, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν δέκα αγώνες, οι οποίοι είναι πολλοί και φτάσαμε εδώ μετά από τέσσερις αγώνες που ήταν πολύ δύσκολοι και στους οποίους υποφέραμε, ειδικά επειδή αναμενόταν να είμαστε ανταγωνιστικοί.»

«Πέρυσι στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος πήγαμε γρήγορα και κάναμε πολύ καλούς αγώνες και γι ‘αυτό πρέπει τώρα να δουλέψουμε καλύτερα. Οι διακοπές ήταν καλές για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μέγιστο στο δεύτερο μέρος και ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν, αλλά γι ‘αυτό πρέπει να σκεφτούμε πως θα είμαστε γρήγοροι φέτος.»