Ο Τυχερός του Διαγωνισμού παρέλαβε το δώρο του από την MICHELIN

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού του Biker Spirit με δώρο ένα ζευγάρι ελαστικά Michelin παρέλαβε το δώρο του!

BikerSpirit-Michelin-2015-3

Ο Νίκος Μπούρης ήταν ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το ζευγάρι ελαστικών, ευγενική πρόσφορα της Michelin.

Το Σάββατο το πρωί, βρεθήκαμε στο κατάστημα του Δημήτρη Λυγνού,  όπου  ο Ντίνος Πετρής, Marketing & Sales Manager στον τομέα ελαστικών δικύκλων της Michelin στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης , Διευθυντής Πωλήσεων της Michelin και ο Γιώργος Φιωτάκης, υπεύθυνος του Biker Spirit , παρέδωσαν τα ελαστικά στον τυχερό αναγνώστη του Biker Spirit.

BikerSpirit-Michelin-2015-1

O Νίκος Μπούρης Συμμετείχε στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirit και κέρδισε ένα ζευγάρι ελαστικά της Michelin. Ο Νίκος έχει μια μοτοσικλέτα Suzuki GSXR 600 και έτσι διάλεξε ένα ζευγάρι Michelin power cup evo,  αξίας 483€ βάση του καταλόγου λιανικής τιμής, που μπορείτε όμως να τα βρείτε στα track days στην προνομιακή τιμή των 320€

Ένα δώρο σημαντικής αξίας από την  Michelin και το Biker Spirit.

BikerSpirit-Michelin-2015-7

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους του Biker Spirit που έλαβαν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για τα ελαστικά της Michelin.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Michelin για την σουπερ πρόσφορα των ελαστικών της, για τους αναγνώστες μας, σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης των οδηγών για την ασφάλεια τους, τονίζοντας την αναγκαιότητα της έγκυρης αλλαγής ελαστικών!

BikerSpirit-Michelin-2015-6
Τον Ντίνο Πετρή, Marketing & Sales Manager της Michelin για την πολύτιμη βοήθεια του.
Τον Δημήτρη Λυγνό για την βοήθεια του στην Παράδοση του δώρου του διαγωνισμού μας, αλλά και γιατί είναι ο υπεύθυνος για την τοποθέτηση των ελαστικών στον τυχερό που τα κέρδισε.

BikerSpirit-Michelin-2015-2 BikerSpirit-Michelin-2015-4

Δείτε τον Διαγωνισμό :

Κερδίστε ένα Ζευγάρι ελαστικά στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirt

Δείτε την ανακοίνωση του νικητή :

Δείτε τον τυχερό νικητή της κλήρωσης για ένα ζευγάρι ελαστικά Michelin

Σχετικά Άρθρα