Ο Τυχερός του Διαγωνισμού για το ΚΡΑΝΟΣ SCORPION παρέλαβε το δώρο του

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού του Biker Spirit, με δώρο ένα Κράνος SCORPION EXO-710 AIR, παρέλαβε το δώρο του!

SCORPION-bikerspirit-5

Ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου ήταν ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το Κράνος SCORPION EXO-710 AIR, ευγενική χορηγία της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, βρεθήκαμε στο κατάστημα της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, στην Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, στο Νέο Κόσμο, όπου ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος και ο Γιώργος Φιωτάκης, υπεύθυνος του Biker Spirit , παρέδωσαν το Κράνος SCORPION EXO-710 AIR,  στον τυχερό αναγνώστη του Biker Spirit, αφού πρώτα διάλεξε το κράνος που ήθελε!

SCORPION-bikerspirit-3

O Θεόδωρος Παπαδημητρίου  Συμμετείχε στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirit και κέρδισε ένα Κράνος SCORPION EXO-710 AIR.  Ένα δώρο σημαντικής αξίας από την  εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και το Biker Spirit.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους του Biker Spirit που έλαβαν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για το Κράνος SCORPION EXO-710 AIR.

SCORPION-bikerspirit-7

Επίσης να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  για την σουπερ πρόσφορα του SCORPION EXO-710 AIR, για τους αναγνώστες μας, σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης των οδηγών για την ασφάλεια τους, τονίζοντας την αναγκαιότητα του να φοράμε πάντα κράνος!

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Τζωρτζόπουλο για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια του.

WordPress Gallery Extra

Δείτε τον τυχερό νικητή της κλήρωσης για το Κράνος SCORPION

Κερδίστε ένα Κράνος SCORPION στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirit

Related Posts