Ο Toni Bou σπάει τα ρεκόρ: 100 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial

Στην Γουβέα, στην Πορτογαλία, ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda, Toni Bou έκανε ακόμα ένα νέο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TrialGP: 100 νίκες. Ο Bou έχει κερδίσει τους μισούς αγώνες από τους οποίους έχει συμμετέχει.


Ο πρωταθλητής κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες, καθώς ξεπερνά το παλαιότερο ρεκόρ του Dougie Lampkin με 99 νίκες. Ο αναβάτης από την Βαρκελώνη συνεχίζει να γράφει ιστορία.


Με τη 100η νίκη του απο τις 200 συμμετοχές του, ο Ισπανός παραμένει ο μόνος αναβάτης που έχει επιτύχει ποσοστό 50% σε νίκες στην υψηλότερη κατηγορία του αθλήματος. Ο Takahisa Fujinami παραμένει ο αναβάτης  με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών, 326, καθώς και ο αγωνιζόμενος που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό βαθών.

Toni Bou

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έφτανα εως εδώ. Δεν ήξερα ότι συμπλήρωνα τα 200 GPs, γιατί δεν κοιτάω τους αριθμούς, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για πού έφτασα τις  100 νίκες, αλλά ακόμα περισσότερο που έμαθα ότι έχω κερδίζει στο 50% των αγώνων που έχω συμμετάσχει, κάτι που νομίζω ότι είναι απίστευτο επίτευγμα.

WordPress Gallery Extra

Related Posts