Ο Takaaki Nakagami ταχύτερος του FP2 και συνολικά της πρώτης ημέρας – Χρόνοι

Ο Takaaki Nakagami έγραψε τον ταχύτερο γυρο της ημέρας στο 2, μετα από την χθεσινή η ανακοίνωση της πολυετούς ανανέωσης με τη Honda και την ομάδα LCR όπου θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!

Ο Nakagami έκανε τον καλύτερο γύρο με χρόνο 1: 47.782, μπροστά από τη Yamaha του Maverick Vinales κατά 0,175, με τον τελευταίο να είναι μπροστά από την άλλη Honda της ομάδα LCR, αυτή του βρετανού Cal Crutchlow.

Τέταρτη θέση στο FP2 για τον Fabio Quartararo (Yamaha Petronas), ο οποίος προηγείται του Suzuki του Joan Mir και του νικητή του τελευταίου αγώνα, Alex Rins.

Εξαιρετική απόδοση από τον Iker Lecuona, ο οποίος έφερε το KTM της Team Tech 3 στην έβδομη θέση μπροστά από τους αδελφούς Espargarò, με τον Aleix (Aprilia) μπροστά από τον Pol (KTM). Δέκατη θέση για τον Alex Marquez, το καλύτερο στο FP1, ενώ ο Franco Morbidelli (Yamaha Petronas) είναι στη δέκατη Πέμπτη θέση.

Καταστροφική ημέρα για την Ducati, αφού όλοι οι οδηγοί της  βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις: ο Johann Zarco είναι δέκατος τρίτος, ο Danilo Petrucci δέκατος έβδομος, ο Andrea Dovizioso δέκατος όγδοος, ο Francesco Bagnaia δέκατος ένατος και ο Jack Miller εικοστός πρώτος.

Μετα από το FP2 και με τα συνδυασμένα δοκιμαστικά, οι δέκα οδηγοί που περνάν προσωρινά στο Q2, με την σειρά των συνδυασμένων χρονών είναι οι: Nakagami, Vinales, Crutchlow, Quartararo, Mir, Alex Marquez, Rins, Lecuona, Aleix Espargarò και Pol Espargarò.

Related Posts