Ο Takaaki Nakagami αποδίδει φόρο τιμής στον Shoya Tomizawa στο Misano – VIDEO

Η πιο δυνατή εικόνα που θα είδαμε στο Misano ήταν αυτή του σήμερα ήταν αυτή του  Takaaki Nakagami αποδίδει φόρο τιμής στον Shoya Tomizawa.

Ο Takaaki Nakagami μετά τον τέλος του αγώνα στο Misano σταμάτησε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Shoya Tomizawa σαν φόρο τιμής, κάτι που δεν κάνει πρώτη φορά!

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2010, ο Ιάπωνας Shoya Tomizawa έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Moto2 στην πίστα του Misano. Η πτώση ήταν τέτοια όπου δεν αφήσει περιθώριο αντίδρασης στους Alex de Angelis και Scott Redding οι οποίοι ήταν ακριβώς πίσω του με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του.

Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του MotoGP και όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλο το κόσμο. Ο 19χρονος τότε Shoya Tomizawa, ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των αγώνων, έχοντας κερδίσει και τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην ιστορία της Moto2, στο Κατάρ εκείνης της σεζόν.

Ο Shoya Tomizawa ξεχώριζε και εκτός πίστας λόγω του χαρούμενου και φιλικού του χαρακτήρα που τον είχε κάνει έναν από τους ποιο αγαπητούς στο paddock.

Related Posts