Ο Syahrin θα παραμείνει στην Tech 3 με KTM και το 2019

Η γαλλική ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον  Μαλαισίανο οδηγό για τουλάχιστον μια ακόμα χρονιά.
Η Monster Yamaha με χαρά ανακοινώνει ότι ο Hafizh θα συνεχίσει μαζί τους στη σεζόν του 2019, έτσι ο Μαλαισιανός θα κάνει την αλλαγή του χρόνου σε μια εργοστασιακή μηχανή .

Ο Syahrin αν και μπήκε καθυστερημένα στην κορυφαία κατηγορία για το 2018, ο 24χρονος ειχε μια εντυπωσιακή απόδοση κερδίζοντας βαθμούς στον πρώτο του αγώνα στο του Κατάρ. Στη συνέχεια, στην Αργεντινή, ο Syahrin έκανε εξαιρετικό αγωνα σε δύσκολες συνθήκες για να εξασφαλίσει το πρώτο του πλασάρισμα στην κορυφαία δεκάδα, καθώς και την πρώτη θέση στην κατηγορία του!

«Είναι δύσκολο να το πω και να το πιστέψω», είπε ο Μαλαισιανός. «Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να  ευχαριστήσω πολύ τον Hervé που με εμπιστεύεται και μου δίνετε αυτή την ευκαιρία να μείνω στην οικογένεια Tech3 και ταυτόχρονα να ενταθώ στην οικογένεια της KTM. Θα δουλέψω σκληρά για το 2019 και θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία.»

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και για όλη την ομάδα Tech3», πρόσθεσε ο Poncharal.

Ο αριθμός 55 θα συμμετάσχει το 2019 με μια RC16s με τον σημερινό του ομόσταυλό Johann Zarco, Pol Espargaro στην Red Bull KTM Factory Racing και τον Miguel Oliveira στην Red Bull KTM Ajo.

Related Posts