Ο Sunderland επιστρέφει από τον τραυματισμό που του στέρησε το Dakar 2016

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, ο Βρετανός αναβάτης της Red Bull KTM Rally Factory Racing Team, Sam Sunderland, μας δηλώνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει και να διεκδικήσει το FIM Cross-Country Rally.

Untitled-1

Ο Sunderland είχε έναν τραυματισμό σε προπόνηση μετά την κατάκτηση του τελικού γύρου του FIM Cross-Country Rally, όπου έσπασε το μηρό του.  Τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση του, ώστε να προλάβει το μεγαλύτερο γεγονός στους αγώνες Rally, το Rally Dakar.

Τελικος δε κατάφερε να είναι 100% έτοιμος και όπως είχε δηλώσει τότε στενοχωρημένος, στο Rally Dakar επιβάλλεται  να είσαι 100% έτοιμος για να αγωνιστείς, γιατί είναι πολύ απαιτητικός αγώνας και αν δεν είσαι στην καλύτερη σου φόρμα, μπορεί να έχεις μεγαλύτερο τραυματισμό.

Untitled-5

Πλέον ο ικανότατος νεαρός αναβάτης έχει μπει σε φουλ πρόγραμμα προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country Rally που ξεκινά στο Abu Dhabi Desert Challenge στις αρχές Απριλίου.

Να θυμίσουμε πως ο Sunderland όπως και ο ομμόσταυλός του, Mathias Walkner έκαναν τα πρώτα τους βήματα στους αγώνες Rally στην Ελλάδα και το Hellas Rally Raid και ελπίζουμε να τους δούμε και φέτος να αγωνίζονται στα μαγευτικά βουνά της Εύβοιας όπου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Hellas Rally Raid.

Untitled-2 Untitled-4

Σχετικά Άρθρα