Ο Steve Mercer τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο ασφαλείας στο Isle of Man TT

Ο αναβάτη superbike, Steve Mercer μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο ασφαλείας στο IsleofManTT

Οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το πώς συνέβη η σύγκρουση που αφορά τον Steve Mercer, σε μια τραγική βραδιά, όπου ο αναβάτης Dan Kneen σκοτώθηκε σε ένα ξεχωριστό περιστατικό.

Η δήλωση των διοργανωτών του TT, ACU Events Ltd, δήλωσε: «Επιβεβαιώνουμε ότι ένας αναβάτης είχε εμπλακεί σε μια σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο ασφαλείας στο Ballacrye κατά τη διάρκεια [χθες το βράδυ] του προκριματικού γύρου στο Isle of Man TT Races. Ο αναβάτης μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Νοσοκομείο.»

Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι ειχε βγει κόκκινη σημαία και το όχημα της οργάνωσης πήγαινε στον τόπο του ατυχήματος με τον θάνατο του Dan Kneen, όταν ο Steve Mercer συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η γυναίκα του Mercer, Caroline, έγραψε στο Facebook: «Λυπάμαι αλλά ο Steve έχει υποστεί σοβαρά τραύματα σήμερα το απόγευμα μετά από ένα ατύχημα. Έχει πετάξει στο Λίβερπουλ, όπου θα αξιολογηθούν τα τραύματα του περαιτέρω για να εξακριβωθεί η πλήρης έκταση τους.»

Ο Mercer ειχε μια πτώση στο ΤΤ το 2017 και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημα. Έκανε την επιστροφή του φέτος, αρχικά με δοκιμές με τη Honda Racing σε μια προσπάθεια να αντικαταστήσει τον Ian Hutchinson, όπου είχε αναγκαστεί να καθίσει έξω από το ΤΤ λόγω τραυματισμού.

Σχετικά Άρθρα