Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στο Brno

Ο οδηγός δοκιμών του HRC θα συμμετέχει μαζί με τον Alex Marquez στην ομάδα της Repsol Honda Team στο Τσεχικό GP καθώς ο Marquez ανακάμπτει!

Μετά από μια φοβερή προσπάθεια επιστροφής μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στη Jerez, ο Marc Marquez θα χάσει τον αγώνα του Μπρνο με τον Stefan Bradl να συμμετάσχει στην ομάδα της Repsol Honda μαζί με τον Alex Marquez.

Το Τσέχικο GP σηματοδοτεί τον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP 2020.

Το Σαββατοκύριακο αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της πρώτης συνεχόμενης διεξαγωγής τριών αγώνων του MotoGP της αναθεωρημένης σεζόν 2020, καθώς οι δύο αγώνες στο Red Bull Ring διαδέχονται το Σαββατοκύριακο στο Brno.

Μετά από μια δεύτερη επέμβαση στο τραυματισμένο δεξί του χέρι, ο Marc Marquez και το HRC αποφάσισαν ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα οδηγήσει στην Τσεχική Δημοκρατία για να ανακάμψει περισσότερο. Στη θέση του, θα αγωνιστεί ο Stefan Bradl.

Stefan Bradl : «Πρώτα απ ‘όλα θέλω να ευχηθώ στον Marc μια γρήγορη ανάρρωση, αυτό που έκανε στη Jerez ήταν απίστευτο και έδειξε ότι έχει το αληθινό πνεύμα ενός πρωταθλητή. Ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά το Honda RC213V, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας που δεν μπορέσαμε να δοκιμάσουμε όπως θα κάναμε κανονικά, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ ξανά στη μοτοσυκλέτα και το MotoGP, αλλά έχω οδηγήσει το Superbike μερικές φορές οπότε ξέρω ότι η φυσική μου κατάσταση είναι καλή. Πρόκειται για μια πρόκληση που ανυπομονώ, ο ανταγωνισμός με την ομάδα της Repsol Honda είναι πάντα μεγάλη τιμή και είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω τη Honda. Ας δούμε πώς πάει το Σαββατοκύριακο.»

Related Posts