Ο Stefan Bradl χάνει τον δεύτερο αγώνα στο Misano – Οι απώλειες της Honda συνεχίζονται

Τα προβλήματα μεγαλώνουν στη Honda. Τώρα ο Stefan Bradl βγαίνει εκτός επίσης.

Ο δοκιμαστής της Honda που αντικαθιστά τον τραυματισμένο Marc Márquez από τον δεύτερο γύρο της σεζόν, μετα το FP1 εγκατέλειψε το υπόλοιπο του αγώνα, λόγω προβλημάτων με το δεξί του χέρι.

Ο Bradl ανέφερε προβλήματα με το χέρι του μετά τον πρώτο αγώνα στο Misano – το Grand Prix του Σαν Μαρίνο – το περασμένο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια συμμετείχε στη δοκιμή στην ίδια πίστα την Τρίτη.

Μετά το FP1, η Honda αποκάλυψε σε δήλωση ότι ο Bradl δεν θα συμμετάσχει στο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν ανακοίνωσε αν θα αντικατασταθεί από άλλο αναβάτη.

«Δυστυχώς, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με το δεξί μου χέρι και δεν μπορώ να οδηγήσω με ασφαλή και συνεπή τρόπο», είπε ο Bradl.

«Μίλησα με τον γιατρό μου και κάναμε μια μικρή επέμβαση για να καθαρίσουμε το νεύρο πριν από το Σαββατοκύριακο, αλλά όταν άνοιξαν το χέρι μου, είδαν ότι η κατάσταση ήταν πιο περίπλοκη από ό, τι πιστεύαμε στην αρχή.»

«Ήρθα στο Misano με την πρόθεση να αγωνιστώ γιατί ο γιατρός μου, μου είπε ότι θα ήταν εντάξει να αγωνιστώ. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν νιώθω ότι μπορώ να οδηγήσω με ασφάλεια σε έναν ολόκληρο αγώνα. Μαζί με το HRC αποφασίσαμε να μην συνεχίσω το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο για να μπορέσω να ανακάμψω πριν από τη Μπαρτσελόνα.»

Ο Bradl είναι ο τρίτος αναβάτης από τη Honda που έχασε έναν αγώνα MotoGP φέτος μετά τον Marc Marquez και τον, Cal Crutchlow.

Οι τραυματισμοί για τους αναβάτες της Honda άφησαν τον Ιάπωνα κατασκευαστή πέμπτο στην κατάταξη, μόλις μπροστά από την Aprilia, με τον Takaaki Nakagami της LCR να είναι ο κορυφαίος αναβάτης της Honda, στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα των αναβατών.

 

Related Posts