Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης στην πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Valencia για τον 3ο αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος ESBK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του Ισπανικού πρωταθλήματος ESBK στην πίστα VALENCIA της Ισπανίας όπου συμμετείχε ο δικός μας Έλληνας οδηγός ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ από το όμορφο νησί της ΚΩ στην κατηγορία MOTO4 με ενιαίο κινητήρα HONDA.

Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου κατάφερε να πάρει την 24η θέση για την σχάρα της εκκίνησης.

Στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατάφερε να τερματίσει στην 21η θέση.

Στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής κατάφερε να τερματίσει στην 24η θέση.

Μετά τους αγώνες ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ μας είπε:

Φέτος συμμετέχω στο ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παγκοσμίως και για έμενα είναι η πρώτη φορά που βλέπω από κοντά της συγκεκριμένες πίστες του πρωταθλήματος καθώς οι συναθλητές μου γνωρίζουν καλά της πίστες διότι συμμετέχουν για δεύτερη και τρίτη χρονιά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Για τους Ισπανούς είναι εύκολο να προπονηθούν στης συγκεκριμένες πίστες ακόμα και μια εβδομάδα πριν τον αγώνα όπου αγωνιζόμαστε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συμμετέχω σε έναν τέτοιο θεσμό και προσπαθώ σε κάθε αγώνα για το καλύτερο και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους χορηγούς μου που στηρίζουν την προσπάθεια μου και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ που μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Ο επόμενος αγώνας μου είναι το σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου στην πίστα JEREZ της Ισπανίας.

Related Posts