Ο Σπύρος Κεφαλλονίτης νικητής και του 2ου Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTO 2020 στα Μέγαρα – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Φωτογραφίες

Ο 2ος Αγώνας του Κυπέλλου SUPERMOTΟ έγινε με δυο σκέλη την Κυριακή στα Μέγαρα ταυτόχρονα με τον 4ο αγώνα του ΠΠΤ 2020 στην Πίστα Ταχύτητας Μεγάρων.

Νικητής της μεγάλης κατηγορίας RACING–OPEN ήταν και πάλι ο Σπύρος Κεφαλλονίτης, όπως και στον 1ο αγώνα με μία δεύτερη θέση στον πρώτο σκέλος και μια νίκη στο δεύτερο σκέλος, ξεκινώντας από την 2η θέση στην σχάρα!

Στην 2η θέση και του 2ου αγώνα τερμάτισε ο Γιώργος Παπασταύρου που ξεκίνησε από την Pole position, και έκανε μια νίκη στο Α σκέλος, σημειώνοντας και τον ταχύτερο γυρο με χρόνο 00:43.186, ενώ στο Β σκέλος τερμάτισε στην 4η θέση.

Την τρίτη θέση του βάθρου του 2ου αγώνα έκλεισε ο Νίκος Καρακώστας με μια 5η θέση στο Α σκέλος, εν το Β σκέλος, έκανε έναν πολύ καλύτερο αγώνα και τερμάτισε 2ος που του χάρισε και την τρίτη θέση της ημέρας συνολικά!

Στην 4η θέση τερμάτισε Γιάννης Κωνσταντινάκος, ο κυπελλούχος του 2019, με μια 4η θέση στο Α σκέλος και μια 3η θέση στο Β σκέλος, όπου και σημείωσε τον ταχύτερο γυρο του αγώνα 00:43.630!

5ος του 2ου αγώνα ο Γιώργος Παρασκευάς, με μια 3η και μια 5η θέση στα δυο σκέλη.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Ανδρέας Αντωνίου με μια 7η και μια 6η θέση στα σκέλη.

Στην κατηγορία NORMAL νικητής του 2ου αγώνα ήταν ο Λάμπρος Τζούφλας, με νίκες και στα δυο σκέλη, μπροστά από τον Γιάννη Κλαδογένη, οδηγό από την Ρόδο που συμμετείχε και στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2020!

Στην κατηγορία ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ, νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κούρος, με νίκες και στα δυο σκέλη, μπροστά από τον Κώστα Κοτσάλη και τον Νίκο Παγιάτη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου Σκέλους

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου Σκέλους

WordPress Gallery Extra

 

Related Posts