Ο Σωτήρης Μπεγνής στην 4η θέση του 3ου αγώνα στα Μέγαρα

Στον 3ο αγώνα της χρονιάς στα Μέγαρα καταφέραμε να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς έως τώρα, κερδίζοντας την Pole Position το Σαββάτο και την 4η θέση στον αγώνα της Κυριακής.

IMG_9188Μετά από ένα χρόνο αποχής, φέτος είμαστε και πάλι πίσω στους αγώνες, αλλά αυτή την φορά για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, Formula Extreme, με τον συναγωνισμό να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, με εργοστασιακές ομάδες και μη, να είναι πάρα πολύ καλά στημένες, πράγμα που έχει να γίνει χρόνια στο ΠΠΤ.

Έτσι βρεθήκαμε στον τρίτο αγώνα της χρονιάς με χρόνους της κατηγορίας που είχαν να γίνουν από το 2011.

IMG_1598Τα αποτελέσματα μας σε κάθε αγώνα είναι και καλύτερα κάτι που δείχνει ότι σιγά σιγά βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις με την ομάδα μου. Το συμπέρασμα όλης της ομάδας έως τώρα είναι ότι δεν μας λείπει ο χρόνος από την κορυφή της κατηγορίας, αλλά η αντοχή για να φτάσουμε με την ίδια ταχύτητα μέχρι το τέλος του αγώνα, αποτέλεσμα της απραξίας και αποχής από τους αγώνες, λόγο του τραυματισμού. Όλη η ομάδα βοηθά και δουλεύει πάνω σε αυτό το ζήτημα για να το ξεπεράσουμε.

IMG_1392Ο χρόνος που κάναμε στα Μέγαρα αλλά και στις Σέρρες ήταν πραγματικά πολύ καλός, αν και βγήκε χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση λόγο της κατάστασης του ποδιού μου που δεν είναι ακόμα τελείως καλά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να γυμναστώ κάνοντας τρέξιμο, ποδήλατο η και  αερόβια άσκηση ώστε να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και αντοχή!

Στο κενό που ακολουθεί μέχρι τον επόμενο 4ο αγώνα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να μπορώ να τερματίζω όπως ξεκινάω σε χρόνο και όχι στους τελευταίους γύρους να είμαι δύο δευτερόλεπτα ποιό αργός απ ότι στην αρχή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!

«Σε δύο βδομάδες θα είμαστε στις Σέρρες για τον αγώνα του βαλκανικού για προσαρμογή του πανελληνίου που θα ακολουθήσει μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού.»

IMG_1507«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου, την Yamaha Μοτοδυναμική για την μοτοσικλέτα που μας έχει παραχώρησε, την απίστευτη Yamaha R1 που κάνει τα δύσκολα εύκολα από μόνη της με πολύ λίγες διαφορές από την stock μορφή της, τον Μάστορα που την φροντίζει που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Πιερράκο – Pierrakos Moto – τον Νίκο Περιστερά με τα Ελαστικά Dunlop πού κάνουν τους χρόνους να μοιάζουν εύκολο επίτευγμα, τον speedjunky για τα γραφικά τις μοτοσικλέτας, την ομάδα zenone πού ρυθμίζει τον εγκέφαλο της μοτοσικλέτας μου και τις μανέτες, μαρσπιέδες και τα λοιπά αξεσουάρ της, τον Άκη Γεωργόπουλο με τις ζελατίνες Earmax, τον Break Shop για τα φρένα, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο για τα καταπληκτικά Shoei, το Μοτοδύκτιο για τα Alpinestar, τον Νίκο Μουράτη – MouratisGP, τον φίλο μου και βοηθό μηχανικού Παναγιώτη Μπακαούκα, τον Θοδωρή και την Παναγιώτα που είναι δίπλα μου και με ανέχονται!  και τέλος το περιοδικό Biker spirit που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε αυτό που λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός όσο και αν μπορούμε να το πούμε για την Ελλαδάρα μας αυτό!»

Photo by : Spyridon Fiotakis

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα