Ο Scott Redding κέρδισε την Superpole του WSBK στην Jerez – Χρόνοι

Ο Rookie Scott Redding κέρδισε την πρώτη του πάνω στο Ducati Panigale V4 R του με χρόνο 1’38.736s στο προτελευταίο του γύρο μετά από μια συναρπαστική μάχη με τον Jonathan Rea και τον Tom Sykes!

Στην δεύτερη θέση και από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, οδηγός της Kawasaki, Jonathan Rea, που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’38.736, μόλις +0.034s διαφορά από τον πρώτο!

Την πρώτη σειρά κλείνει ο γνωστός κάτοχος του ρεκόρ των Superpole, Tome Sykes πάνω στο BMW S1000 RR, με χρόνο 1’38.776.

Από την δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα εκκινήσει ο Michael van Der Mark, με την Yamaha YZF R1 και χρόνο στο 1’38.998, κάνοντας 4 τα εργοστάσια στις 4 πρώτες θέσεις και κλείνοντας την 4αδα που κατέβηκε στο 1’38s!

Στην 5η θέση θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Toprak Razgatlioglu με Yamaha YZF R1, μπροστά από ένα ακόμα Yamaha, αυτό του Loris   Baz, που κλείνει την πρώτη εξάδα του πρώτου αγώνα στην !

Ο Chaz Davies με το δεύτερο Ducati ανοίγει την τρίτη σειρά, στην 7η θέση, μπροστά από τις Honda του Alvaro Bautista και του Leon Haslam, στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

Στην 10η θέση και στην 4η σειρά θα είναι οι Michael Ruben Rinaldi , Eugene Laverty και Sandro Cortese. Την κορυφαία δεκάδα έκλεισε ο νικητής του 2ου αγώνα της Αυστραλίας Alex Lowes!

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, ραντεβού με τον 1ο αγώνα Superbike στην Jerez. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αυτόν τον αγώνα με τις υψηλές θερμοκρασίες μετα από δυο Σαββατοκύριακα MotoGP.

Related Posts