Ο Sam Lowes επιστρέφει στη Moto2 με την ομάδα Interwetten το 2018

Ο Sam Lowes θα επιστρέψει στη κατηγορία Moto2 το 2018 και θα αντικαταστήσει τον Tom Luthi στην ελβετική ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Ο Sam Lowes βρισκόταν σε συνομιλίες με αρκετές ομάδες Moto2 από τότε που απελευθερώθηκε από την σημερινή του ομάδα, την Aprilia εδώ και δύο εβδομάδες. Ομάδες όπως η Forward Racing και η ομάδα Pons επιθυμούσαν να πάρουν τον πρώην Παγκόσμιο πρωταθλητή Supersport στην ομάδα τους.

Όμως ο Sam Lowes επιβεβαίωσε λίγο πριν την έναρξη του Βρετανικού Grand Prix ότι θα είναι με την Ελβετική ομάδα για το 2018 , ενώ ο Fred Corminboeuf λέει ότι πρόκειται να είναι η τέλεια προσθήκη στην ομάδα.: «Φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε. Είναι ένας μεγάλος αναβάτης, και είναι μαχητής – και μας αρέσουν μαχητές. Είμαστε μια μικρή οικογενειακή ομάδα και θα ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας.»

Ο Sam Lowes έχει κερδίσει το British Supersport Championship το 2010 με Honda CBR600, ενώ έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport το 2013 με Yamaha R6

Related Posts