Ο Ryan Villopoto στην YAMAHA – ανακοίνωση έκπληξη! -Φωτο – Video

Σήμερα, στην έναρξη του  Monster Energy Supercross 2018 στο Anaheim, η Yamaha ανακοίνωσε μια έκπληξη – ο Ryan Villopoto θα γίνει μέλος της εταιρείας ως πρεσβευτής μάρκας.

Η Yamaha αναφέρει ότι πρόκειται για μια “μοναδική εταιρική σχέση μάρκετινγκ”

Ο Villopoto, ο οποίος αποχώρησε το 2015, πέρασε όλη την επαγγελματική σταδιοδρομία του με την Kawasaki. Μετά τη απόσυρση του από τους αγώνες ο Villopoto, ονομάστηκε πρεσβευτής μάρκας στην Kawasaki , ένας ρόλος που διατήρησε μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση.

Ο Villopoto έκανε το ντεμπούτο του στο Broome-Tioga National του 2005 και κέρδισε δέκα τίτλους, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στο Monster Energy Supercross, με την Kawasaki.

«Όλα τα καλά πράγματα πρέπει να φτάνουν στο τέλος … Χάρη σε όλα τα σπουδαία πράγματα που έχω κάνει και οι επιτυχίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής μου σταδιοδρομίας, τόσο σαν ερασιτέχνης, όσο και σαν επαγγελματίας στην Kawasaki, θα αποτελούν για πάντα μέρος της κληρονομιάς μου. Είμαι  ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο και την εταιρική σχέση μου» έγραψε ο Villopoto, στο Instagram.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Yamaha, η εταιρεία δήλωσε ότι η σχέση τους με το Villopoto θα είναι μια “μοναδική εταιρική σχέση μάρκετινγκ”.
Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση παρακάτω.

Η Yamaha Motor Corporation, ΗΠΑ (YMUS), ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια μοναδική συνεργασία μάρκετινγκ με τον πρωταθλητή AMA Supercross και πρωταθλητή Motocross AMA,  Ryan Villopoto. Η ανακοίνωση έγινε από τον Mike Doughty, Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Μοτοσικλέτας για το Motorsports Group της Yamaha.

Σύμφωνα με τον Doughty, “Η Yamaha είναι ένα σημαντικό σήμα στη βιομηχανία των μοτοσικλετιστών και ο Ryan Villopoto είναι ένας θρύλος αγώνων supercross και motocross. Ξεκινώντας σήμερα και συνεχίζοντας το 2018, η YMUS και ο Ryan θα συνεργαστούν σε πολλές δραστηριότητες μηχανοκίνητων αθλημάτων, με σκοπό την προώθηση όλων των πτυχών της μοτοσικλέτας και των μηχανοκίνητων αθλημάτων σε όλες τις ΗΠΑ ”

Ο Ryan σχολίασε μεταξύ άλλων: “Με τη παραίτηση μου από τους αγώνες, είμαι ακόμα παθιασμένος με τα μηχανοκίνητα αθλήματα. Έχω ακόμα πολλά που θέλω να δώσω πίσω στη βιομηχανία μοτοσικλετιστών από πολλές απόψεις. Η Yamaha έχει την ευρύτερη και πιο διαφορετική σύνθεση. Είτε είναι off-road, είτε on-road, δύο τροχούς ή τέσσερις, το έχουν καλύψει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκίνησε αυτή τη συνεργασία με την Yamaha.”

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το AMA Supercross 2018 για άλλη μια χρονιά με ενημέρωση , όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το AMA Supercross 2018  >>>

Σχετικά Άρθρα