Ο Ruben Rinaldi ταχύτερος την πρώτη ημέρα στο Misano για τον 3ο αγώνα WorldSBK 2021

Ο Ιταλός αναβάτης, Michael Ruben Rinaldi, πήγε στην Ιταλία για πρώτη φορά με ένα εργοστασιακό Ducati και τερμάτισε στην κορυφή των χρονομετρημένων της πρώτης ημέρας.

Ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας για τον 3ο γυρο Pirelli Made in Italy Emilia-Romagna Round  του WorldSBK 2021.

 Ο Rinaldi ήταν ο ταχύτερος και στο Free Practice 1 με χρόνο 1’34.902, ενώ στο  Free Practice 2, κατέβηκε στο 1’34.334, που ήταν και ο ταχύτερος της ημέρας!

Στην 2η θέση τέλειωσε την ημέρα του ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο οποίος έκανε τον ταχύτερο γυρο του στο τέλος του Free Practice 2.

Την πρώτη τριάδα της ημέρας έκλεισε ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha BRIXX WorldSBK), με χρόνο από το FP1.

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) τέλειωσε στην τέταρτη θέση, με χρόνο 1’34.848 που έκανε στο Free Practice 2.

Ο Αμερικανός σταρ Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) κέρδισε την πέμπτη θέση στη συνδυασμένη κατάταξη της ημέρας, μπροστά από  τον  Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) που έκλεισε την κορυφαία εξάδα της πρώτης ημέρας.

Ο Alvaro Bautista (Team HRC) είχε μια δυνατή απογευματινή συνεδρία για να κερδίσει την έβδομη θέση , μπροστά από τον Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) στην όγδοη θέση τον Axel Bassani (Motocorsa Racing) και τον Leon Haslam (Team HRC) που ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Related Posts