Ο Ross Branch κέρδισε την 2η μέρα στο Dakar 2020 για τον “Super Marathon”

Έκπληξη στο δεύτερο στάδιο του Dakar 2020, στο οποίο ο αναβάτης από την  Μποτσουάνα,  Ross Branch πέτυχε τη νίκη μπροστά από τον Sam Sunderland, ο οποίος περνάει μπροστά στην βαθμολογία μετά από δυο ημέρες.

Ο Ross Branch σε αυτή την διαδρομή των 367 χλμ  μεταξύ Al Wajh και Neom για τον “Super Marathon” τερμάτισε πρώτος μπροστά από τον Sam Sunderland με διαφορά 1 λεπτό και 24 δευτερόλεπτα και από τον Pablo Quintanilla με 2’21”.

Ο Ross Branch τώρα είναι στην 6η θέση στη συνολική κατάταξη και απέχει μόνο τέσσερα λεπτά πίσω από τον ηγέτη Sam Sunderland (Red BullKTM)!

Ross Branch: «Φυσικά βοήθησε το να ξεκινήσω 14ος. Υπήρχαν ήδη πολλά ίχνη που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως οδηγό». Προσπάθησα να τρέξω το δικό μου αγώνα και να διασκεδάσω. Η πλοήγησή μου ήταν πολύ καλή και έπειτα πέρασα ένα προς ένα. Μια υπέροχη μέρα! Το Ντακάρ είναι τόσο δροσερό, μου αρέσει να είμαι εδώ. Το KTM μου πηγαίνει πολύ καλά και είναι σε καλή κατάσταση για το τρίτο στάδιο. »

 

Διαδρομές Συμμετοχές LIVE Ανασκοπήσεις ΚατάταξηVideoΦωτο Σχολιασμός Ορφανού

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2020 !

Σχετικά Άρθρα