Ο Ricky Brabec κερδίζει την 4η ειδική του Dakar 2019

Ο αναβάτης της Honda, ολοκληρώνει στην κορυφή την τέταρτη ειδική του Ράλι 2019 και πέρασε μπροστά στην γενική κατάταξη.

Όπως και στην 2η ειδική, όπου ο Brabec πέρασε τον περισσότερο χρόνο στην πρώτη θέση πριν μείνει πίσω, από τον Matthias Walkner που ήταν πιο κοντά στο αμερικανικό, αλλά αυτή τη φορά ο έπρεπε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.

Ο Αμερικανός είχε φοβερό ρυθμό από την αρχή και εκμεταλλεύτηκε την  κακή μέρα του Quintanilla και πέρασε μπροστά στην γενική κατάταξη.

Ο αναβάτης της Husqvarna ξεκίνησε την ημέρα με ένα κενό 11 λεπτών, αλλά ήταν πάνω από 20 λεπτά πιο αργός από ό, τι Brabec στο στάδιο 4, και τώρα είναι 2ος με 2m19s πίσω του στη γενική κατάταξη.

Ο αναβάτης της KTM, Walkner, ο Toby Price και Sam Sunderland τελείωσαν την ειδική στην τρίτη και την τέταρτη θέση, αλλά και καταλαμβάνουν αυτές τις θέσεις στην γενική σειρά, μόλις τέσσερα και πέντε λεπτά πίσω από τον Brabec αντίστοιχα.

Ο Adrien Van Beveren έφερε την Yamaha του στην πέμπτη θέση, ενώ ο ομόσταυλός του και νικητής της χθεσινής ειδικής Xavier De Soultrait τερμάτισε πολύ ποιο πίσω , στην 15η θέση.

Αυτό αφήνει τον van Beveren στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, μπροστά από την Honda του Kevin Benavides – ο οποίος είχε τον ρυθμό των μπροστινών, πριν χάσει εφτά λεπτά πριν το δεύτερο σημείο ελέγχου.

Ο Walkner είναι έβδομη συνολικά, αλλά μόνο εννέα λεπτά και 31 δευτερόλεπτα πίσω του Brabec.

1. Ricky Brabec Racing
2. Matthias Walkner +6’19”
3. Toby Price Racing +7’07”

Μείνετε συντονισμένοι για την λεπτομερή ανασκόπηση της ημέρας

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !

Related Posts