Ο Remy Gardner στην Red Bull KTM Ajo Moto2 για το 2021

Η ομάδα Red Bull Ajo και η Ακαδημία KTM GP είναι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουν τον 22χρονο στη κατηγορία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM του 2021.

Ο Αυστραλός θα αγωνιστεί την έκτη του χρονιά στην κατηγορία με την πλήρη υποστήριξη της Red Bull και της ομάδας Ajo Motorsport καθώς συνεχίζει να κάνει πρόοδο στην απόδοση του σε επίπεδο Grand Prix.

Ο Gardner έχει σχεδόν 100 Grand Prix εμπειρία παρά τη νεαρή του ηλικία και σε μια σειρά μοτοσυκλετών Moto3 και Moto2. Έχει μια ζωντανή, γρήγορη και θεαματική παρουσία στην ενδιάμεση κατηγορία από το 2016 και μπόρεσε να διεκδικήσει βάθρο το 2019 όταν πήρε  το πρώτο του τρόπαιο στην Αργεντινή. Έχει ήδη ανέβει στο ράστερ το 2020 – στο Grand Prix της Στυρίας – και σημείωσε δύο Θέσεις Pole καθώς προχωρά με την απόδοση του στο υψηλότερο επίπεδο.

Ήδη γνωστός για το ολοκαίνουργιο στυλ και την αφοσίωσή του, ο Gardner  εντάσσεται τώρα στο γνωστό και αποδεδειγμένο σετ του Aki Ajo, και υπό το προσεκτικό βλέμμα της Ακαδημίας KTM GP που έχει προωθήσει δύο αναβάτες στη δομή του τις τελευταίες δύο σεζόν.

Remy Gardner : «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω αυτό το συμβόλαιο για την ομάδα των ονείρων μου. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας Red Bull και KTM και της ομάδας του Aki. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που μου έδωσαν αυτήν την  ευκαιρία για το 2021. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους με βοήθησαν να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί τους τον επόμενο χρόνο και ελπίζω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε μερικά καταπληκτικά πράγματα.»

Aki Ajo, Διευθυντής της ομάδας : «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω το Remy στην ομάδα μας τον επόμενο χρόνο. Είναι νέος και ταλέντο, αλλά ταυτόχρονα έχει εκτεταμένη εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτός ο συνδυασμός ικανοτήτων είναι ιδανικός για το έργο μας για την ανάπτυξη αναβατών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε την επόμενη σεζόν. Ξέρω ότι ο Ρέμι έχει κάτι ξεχωριστό σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές: έχει μεγάλο ταλέντο, καλή αίσθηση για τη μοτοσυκλέτα και είναι γεννημένος μαχητής. Ελπίζω ότι, ως ομάδα, μπορούμε να του δώσουμε ώθηση κατά τη διάρκεια της σεζόν για το στυλ  του. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω τον Ρέμι μαζί μας για το 2021.»

Pit Beirer, Διευθυντής της KTM Motorsports : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ρέμι έρχεται κάτω από την ομπρέλα μας. Πιστεύουμε ότι είναι ένας ειδικός αναβάτης και έχουμε δει κάποιες δυνατές και συναρπαστικές δεξιότητες στις αγωνιστικές του προσπάθειες  τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του Aki μπορούμε να τον βοηθήσουμε να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα του.»

Related Posts