Ο Scott Redding Ταχύτερος την 1η ημέρα δοκιμών WSBK στην Catalunya

Η μάχη των Scott Redding vs Jonathan Rea και Ducati vs Kawasaki ξεκίνησε την πρώτη ημέρα του τεστ WorldSBK στην Catalunya.

Καθώς το Superbike World Championship πλησιάζει στην επανεκκίνηση του μετα την πανδημία του κορωνοϊού, οι ομάδες και οι αναβάτες επέστρεψαν στη δράση στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya για τις πρώτες δύο ημέρες των δοκιμών.

Ο Scott Redding (ARUBA.IT Racing – Ducati) ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας με χρόνο 1’41.727, μπροστά από τον Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) με λίγο περισσότερο από το ένα δέκατο του δευτερολέπτου αφού ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έγραψε χρόνο 1’41.911

Οι θερμοκρασίες στην πίστα ξεπέρασαν τους 47 βαθμούς Κελσίου, ενώ το απόγευμα αρχίσαν να βελτιώνονται οι χρόνοι
Ο Loris Baz (Ten Kate Racing Yamaha) ολοκλήρωσε την κορυφαία τριάδα με την Yamaha του, λίγο πάνω από τα δύο δέκατα από τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας του Redding, ενώ ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Yamaha, ενώ ολοκλήρωσε 100 γύρους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) τερμάτισε στην τέταρτη θέση της ημέρας.

Ο Alvaro Bautista της ομάδας HRC ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα με διαφορά +0.593, ενώ ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) έκλεισε την κορυφαία εξάδα .
Έτσι έχουμε πέντε κατασκευαστές στις πρώτες έξι θέσεις.

Σχετικά Άρθρα