Ο Rea κάνει το διπλό στη Γαλλία κερδίζοντας και τον 2ο αγώνα στο Magny-Cours

Όγδοη συνεχόμενη νίκη για τον αναβάτη της Kawasaki, ο οποίος ισοφαρίζει άλλο ένα ρεκόρ από το 2006, με τις συνεχόμενες νίκες του!

Ο πρόσφατος Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2018 , μόλις από χθες, δεν χαλαρώνει ακόμα και έτσι ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) πήρε μια ακόμα νίκη κάνοντας το διπλό στο Magny-Cours, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike έκλεισε τον 11ο γύρο, αλλά και τους αγώνες σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο Βόρειος Ιρλανδός έχει κάνει τώρα οκτώ συνεχόμενες νίκες, ισοφαρίζοντας άλλο ένα ρεκόρ από τότε που ο Troy Bayliss έκανε το ίδιο το 2006.

Ο Chaz Davies (Aruba.it Racing – Ducati) ξεκίνησε από την δεύτερη σειρά και αμέσως βρέθηκε μπροστά και οδήγησε τον αγώνα μπροστά από τον Michael van der Mark (Pata Yamaha) και τον Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati)

Ο Rea ήρθε γρήγορα από πίσω και γρήγορα βρέθηκε πίσω από τον Davies και άρχισε η μάχη για την πρώτη θέση με αρκετές προσπεράσεις και τελικό νικητή τον Rea, που τερμάτισε πρώτος αφήνοντας τον  Davies να διασχίζει τη γραμμή τερματισμού στη δεύτερη θέση και τον van der Mark βάζοντας να συμπληρώνει το βάθρο και πάλι στην Τρίτη θέση.

Ο Tom Sykes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) τερμάτισε στην 4η θέση, μπροστά από τον Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati).

Ο Savadori κατόρθωσε να σταθεροποιήσει το ρυθμό του και διεκδίκησε την έκτη θέση, κλείνοντας το καλύτερο του Σαββατοκύριακο της σεζόν.

Ο Alex Lowes (Pata Yamaha) διέσχισε τη γραμμή τερματισμού στην έβδομη θέση και κερδίζει μερικούς βαθμούς μετά από ένα κυρίως απογοητευτικό Σαββατοκύριακο, με τον Xavi Fores (Barni Racing Team) στην όγδοη θέση και ως τον κορυφαίο ανεξάρτητο αναβάτη.

Ο Leon Camier (Red Bull Honda World Superbike Team) επιστρέφει στην πρώτη δεκάδα για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του τον Ιούλιο, αφήνοντας το Magny-Cours με μια 9η θέση, μπροστά από τον Γάλλο Loris Baz (GULF Althea BMW Racing Team).

Ο Eugene Laverty (Milwaukee Aprilia) τερμάτισε 11ος μπροστά από τον Toprak Razgatlioglu (Kawasaki Puccetti Racing) που έκλεισε την κορυφαία 12αδα!

Δείτε Σχετικά άρθρα