Ο Razali λέει όχι στην μεταγραφή του Jonathan Rea στην ομάδα MotoGP της Petronas

Ο Razali, διευθυντής της ομάδας Petronas SRT, σχολιάζει τις φήμες για την άφιξη του Rea από το Superbike στο MotoGP για να οδηγήσει ένα Yamaha M1 της Μαλαισιανής ομάδας.

Οι φήμες εμφανίστηκαν πρόσφατα σχετικά με την πιθανή μετάβαση του Jonathan Rea στο MotoGP με την ομάδα της Petronas Yamaha.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του Παγκόσμιου Superbike, Jonathan Rea, περιορίστηκε στο να πει: «ποτέ μην λες ποτέ». Αλλά δεν ανέφερε καμία επαφή.

Ο Razlan Razali , διευθυντής της ομάδας Petronas SRT , σε συνέντευξή του στο Motorcycle News απάντησε σχετικά με τις φήμες σχετικά με πιθανή μετάβαση του Rea στην ομάδα του: «Κάναμε μια λίστα υποψηφίων που δεν είναι τώρα στο MotoGP, το όνομά του ήταν σε αυτή την αρχική λίστα μαζί με τον Toprak Razgatlioglu και Garrett Gerloff. Αλλά δυστυχώς η ηλικία είναι εναντίον του. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στους νέους οδηγούς ».

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον έξι- πρωταθλητή Superbike να οδηγήσει το Yamaha M1 της ομάδας Petronas. Ο Razali εξηγεί: « Παρακολουθούμε την Moto2 , από την πρώτη έως την ένατη θέση. Και υπάρχει ο Xavi Vierge. Υπάρχουν επίσης και άλλοι αναβάτες όπως ο Bezzecchi, ο Roberts ή ο Schrotter ».

Φαίνεται ότι ο Rea δεν έχει μέλλον στο MotoGP. Εκτός από συγκλονιστικές ανατροπές, θα σεβαστεί τη σύμβασή του με τον Kawasaki και θα παραμείνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2022.

Related Posts