Ο Raúl Fernández θα αγωνιστεί στο MotoGP με την KTM Tech3 το 2022

O Raúl Fernández σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ανέβει στο MotoGP το 2022 και θα αγωνιστεί στην KTM Tech3.

Παρόλο τις πολλές φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Yamaha ή στην Aprilia που έδειξαν ενδιαφέρον να τον έχουν στην ομάδα τους.

Η ΚΤΜ επίσης τον ήθελε να ανέβει με την Tech3, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν στη μεσαία κατηγορία.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, η KTM έκανε μια τελευταία προσπάθεια να εκπληρώσει τα σχέδιά της, τα οποία, από τον Μάιο, ήταν ο Fernández να πάει στην ομάδα του Poncharal.

Έτσι, σε μια νέα διαπραγμάτευση ο Fernández έθεσε τις προϋποθέσεις του: το να μπορεί να φέρει έναν έμπιστο μηχανικό, τεχνικές εγγυήσεις, να μειώσει τα χρόνια στα οποία η ΚΤΜ θα έχει δικαιώματα πάνω του … ακόμη και μια ορισμένη ασφάλεια στη μάρκα για τον αδερφό του, Άντριαν Φερνάντες . Οι πορτοκαλί είπαν ναι σε όλα.

Με αυτόν τον τρόπο, έγινε μια ενημέρωση στο τρέχον συμβόλαιό του, σύμφωνα με το οποίο ο Fernández θα είναι αναβάτης MotoGP, πληρωμένος από την KTM, για δύο σεζόν. Το 2022 θα είναι στην Tech3, μαζί με τον σημερινό ομόστυαλό του και πρωτοπόρο της Moto2 Remy Gardner . Αλλά μετά το 2023, θα είναι ελεύθερος να πάει σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Όλα αυτά περιμένουμε ότι θα πρέπει να επισημοποιηθούν σύντομα.

Related Posts