Ο Quartararo υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση arm pump

Ο Γάλλος έπεσε κάτω από το μαχαίρι για να διορθώσει το πρόβλημα που του κόστισε τη νίκη στο Jerez

Ο Fabio Quartararo της Monster Energy Yamaha MotoGP υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση  arm pump (χρόνιο σύνδρομο διαμερίσματος του βραχίονα – Δείτε τι είναι το arm pump >>)  για να διορθώσει το πρόβλημα που του κόστισε τη νίκη στο Ισπανικό Grand Prix της Κυριακής.

Είναι η δεύτερη φορά σε δύο χρόνια που υποβλήθηκε σε εγχείρηση arm pump, με την πρώτη εγχείρηση να την έχει κάνει τον Μάιο του 2019 μετά το ντεμπούτο του στο MotoGP.

«Η επέμβαση για το arm pump πήγε πολύ καλά», δήλωσε ο Quartararo μετά την επέμβαση. «Αισθάνομαι λίγο υπνηλία από το αναισθητικό, αλλά είμαι καλά. Ο γιατρός μου είπε ότι όλα πήγαν όπως αναμενόταν. Ο έντονος πόνος που ένιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Jerez με εμπόδισε να αγωνιστώ για τη νίκη.»

«Ανυπομονώ πραγματικά να γυρίσω σπίτι μου και να αρχίσω να δουλεύω με το χέρι μου αυτήν την εβδομάδα, ώστε να μπορώ να είμαι 100% ικανός στο Le Mans. Ο πρώτος στόχος μου είναι ο επόμενος αγώνας εντός έδρας. Νιώθω πολύ θετικός για την ανάρρωσή μου. Είμαι ψυχικά δυνατός και ανυπομονώ να επιστρέψω στο M1 μου το συντομότερο δυνατό.»

Τι είναι το arm pump

Quartararo: «Είχα πρόβλημα arm pump στο χέρι μου, πάλευα με τον πόνο για έξι γύρους»

Related Posts