Ο  Pecco Bagnaia ταχύτερος στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά FP2 στο Portimao –  Χρόνοι και αποτελέσματα

Ο Ιταλός ο αναβάτης της Ducati, Pecco Bagnaia, έκανε τον ταχύτερο γυρο στα δεύτερα δοκιμαστικά FP2, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:39.866, αφήνοντας πίσω του την επίσημη Yamaha του Fabio Quartararo, στην δεύτερη θέση με μόλις 38 χιλιοστά διαφορά.

Την κορυφαία τριάδα έκλεισε ο Suzuki του παγκόσμιου πρωταθλητή Joan Mir, ενώ ο ομόσταυλος του Alex Rins, τέλειωσε την ημέρα τέταρτος.

Το δεύτερο εργοστασιακό Ducati, αυτό του Jack Miller, τερμάτισε την πρώτη ημέρα στην Πέμπτη θέση.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Marc Marquez, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή, τελειώνοντας την ημέρα με μόλις τέσσερα δέκατα από την κορυφή!
Ο Ισπανός οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε πως ακόμα και τώρα μετα από 9 μήνες απραξίας, έχει την ψυχολογία και την θέληση να ρισκάρει και να φτάσει την μοτοσυκλέτα του στα όρια!

https://twitter.com/i/status/1383057562564763652

 

Στην 7η θέση τέλειωσε την ημέρα το δεύτερο επίσημο Yamaha του Maverick Vinales , μπροστά από τον Johann Zarco, με την δορυφορική Ducati της Pramac, ενώ στο τέλος ο Γάλλος αντιμετώπισε κάποιο τεχνικό πρόβλημα αφού είδαμε την μοτοσυκλέτα του μέσα σε καπνούς να την εγκαταλείπει στην άκρη και να επιστρέφει στα paddock με τον γνωστό ταξιτζή του MotoGP, Jack Miller!

Στην 9η θέση ήταν ο Miguel Oliveira με το πρώτο KTM, μπροστά από τον Takaaki Nakagami, με την δορυφορική Honda της LCR, κλείνοντας την κορυφαία δεκάδα που περνά προσωρινά απευθείας στο Q1.

Αύριο στο FP3, όλοι οι οδηγοί θα προσπαθήσουν να πιέσουν και να κάνουν καλυτέρους χρόνους για να περάσουν στο Q2.

Μείνετε συντονισμένοι ….

https://twitter.com/i/status/1383056146815127553

 

Related Posts