Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θρηνεί τον Diego Maradona

Ο θάνατος του έχει επίσης συγκλονίσει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η συναισθηματική αντίδραση πολλών οδηγών καθώς και το μήνυμα του Προέδρου της Todt, μαρτυρούν την αγάπη για έναν αιώνιο και θρύλο πρωταθλητή πέρα ​​από οποιοδήποτε άθλημα

Υπήρξαν πολλά μηνύματα από οδηγούς και κορυφαίους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις ειδήσεις για το θάνατο του Diego Armando .


Ξεκινώντας με τον Valentino Rossi , τον οποίο ακόμα θυμόμαστε το 2019 στο βάθρο στην με τη φανέλα με το 10, ή  το 2008 , όταν ο Maradona επισκέφθηκε στο Misano το γκαράζ της Yamaha, εικόνες που δημοσίευσε ο Valentino στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο , παγκόσμιος πρωταθλητής ήθελε να θυμηθεί τον  Maradona με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο .

Ο επίσης έγραψε στο Twitter.

“Δυστυχώς, ο Diego Armando Maradona μας άφησε, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του αθλητισμού και πιθανώς ο μεγαλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου. “

Ο πρόεδρος της FIA

Το μήνυμα του , προέδρου της FIA, είναι σημαντικό και συγκινητικό . “Αυτό το κύπελλο θα είναι δικό σου για πάντα”, δημοσίευσε με μια εικόνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου που κέρδισε η Αργεντινή το 1986 .

Ο έγραψε στο Twitter

“Θλιβερά νέα RIP Diego”

Ο , 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι έγραψε: “Δεν είναι μυστικό ότι δεν είμαι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά έχοντας την τιμή να συναντήσω έναν τέτοιο θρύλο χαράχτηκε για πάντα στο μυαλό μου”, έγραψε ο Sebastien Loeb , 9-πρωταθλητής παγκόσμιου ράλι.

Related Posts