Ο Max Biaggi παρέλαβε τις μοτοσυκλέτες για το FIM CEV Moto3

Η ομάδα του Max Biaggi  «Max Racing Team» θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior FIM CEV Moto3 με τους Marc Garcia και τον Davide Pizzoli.

Αφού δεν υπήρχε θέση για την ομάδα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto3, ο Max Biaggi αποφάσισε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior FIM CEV.

Με αναβάτες τον Ισπανό Marc Garcia , Παγκόσμιο Πρωταθλητή Supersport 300, και τον Davide Pizzoli , οδηγό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 600 και CEV.

«Πρέπει να αναζητήσουμε τους δυνατούς οδηγούς του αύριο. Η ομάδα δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη νέων. Και θέλω να το κάνω σωστά, θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο, ίσως να πάρω οδηγούς που πληρώνουν για να τρέξουν, αλλά δεν δημιούργησα την ομάδα αναζητώντας μια δουλειά. Θέλω να κάνω πράγματα για να κερδίσουμε, έτσι θέλω εκείνους που έχουν δυνατότητες, παρά αυτούς που έχουν περισσότερα χρήματα. Θέλω να παρακολουθώ προσεκτικά τους οδηγούς μου και οι δύο είναι ο σωστός αριθμός.»

Εν τω μεταξύ, δύο μοτοσυκλέτες KTM παραδόθηκαν στο Corsair στο σπίτι του στο Μονακό για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Marc Garcia

Davide Pizzoli

Δείτε Σχετικά άρθρα