Ο Marquez ζητά βοήθεια μέσω Twitter για τον πρώτο χορηγό του όταν ήταν παιδί

Ο Marc Marquez, όπως και όλοι οι αναβάτες, στην αρχή της καριέρας του, χρειάστηκαν μερικούς χορηγούς για να προχωρήσουν. Ένας από αυτούς ήταν η Seyart , μια μικρή εταιρεία από την Cervera που υποστήριξε τον Ισπανό όταν ήταν μόλις παιδί και άρχισε να μπαίνει στον κόσμο των μοτοσικλετών το 2006.

Αυτή η εταιρεία, ωστόσο, βιώνει τώρα μια πραγματικά τραγική στιγμή λόγω του Covid-19 και της συνακόλουθης οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει όλους. Η εταιρεία, μέσω του προφίλ του ιδιοκτήτη Ramon Royes , μοιράστηκε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter: «Εμείς στην Seyart ήμασταν ένας από τους πρώτους χορηγούς του Marc Marquez το 2006. Τι καιροί, έχουν περάσει 15 χρόνια! Είμαστε περήφανοι γι ‘αυτό ».

Η συνεργασία με αυτόν τον χορηγό γεννήθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια χάρη στη μεσολάβηση του Emilio Alzamora , ο οποίος μεσολάβησε για τον νεαρό Marquez με τον κ. Royes για να πάρει οικονομική υποστήριξη για τον Ιβηρικό αναβάτη.

Ο Marc Marquez δεν έμεινε αδιάφορος σε αυτό το ζήτημα και προώθησε αμέσως την ανάρτηση του κ. Royes, που τη συνοδεύει με την ακόλουθη λεζάντα: «Οι φίλοι μου από την εταιρεία Seyart στην Cervera με βοήθησαν όταν ήμουν παιδί και ονειρευόμουν να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Τώρα είναι εκείνοι που χρειάζονται βοήθεια. Μπείτε στην ιστοσελίδα τους, έχουν πραγματικά αριστουργήματα, εξατομικευμένα δώρα από κρύσταλλa χαραγμένα με λέιζερ. Καλή δύναμη φίλοι μου.»

 

 

Related Posts