Ο Marquez ταχύτερος της 2ης ημέρας – Ο Vinales ταχύτερος συνολικά στην Jerez

Ο Marquez ήταν ο ταχύτερος της 2ης ημέρας, ενώ ο Vinales έκανε το 2 στα 2 και παραμένει αήττητος στις δοκιμές για την νέα σεζόν του 2020.

Η 2η ημέρα του επίσημου τεστ στην διακόπηκε αρκετά πριν το τέλος του από τη βροχή, με τους περισσότερους αναβάτες να σταματούν  αρκετά νωρίς τις δοκιμές.

Με την βροχή οι τρεις rookie της νέας σεζόν, Alex Marquez (Repsol Honda), Iker Lecuona (Red Bull KTM Tech 3) και Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) ήταν οι μόνοι που έκαναν αρκετούς γύρους στο βρόχινο περιβάλλον.

Ο ταχύτερος οδηγός της 2ης ημέρας ήταν ο Marquez, γράφοντας χρόνο 1:37.820, στον τρίτο γύρο του, χρόνο που τον έφερε και στην 2η θέση συνολικά των δυο ημερών του τεστ

Ο τραυματισμός του στο δεξί ώμο τη Δευτέρα δεν φαινόταν να επηρεάζει τον Ισπανό Παγκόσμιο πρωταθλητή, καθώς ο Marquez δοκίμασε τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες να δοκιμάσει τις δυο ημέρες δοκιμών. Τώρα, όπως επιβεβαίωσε η ομάδα Repsol Honda, ο Marc Marquez θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για μια εγχείρηση στον δεξιό του ώμο στο Νοσοκομείο Universitari Dexeus-Quiron την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου (Δείτε σχετικά εδώ >>).

Την δεύτερη ημέρα στην 2η και 3η θέση τέλειωσαν τα δυο Suzuki με τους Rins και Mir, μπροστά από τον Vinales, που με τον χρόνο του από τη πρώτη ημέρα, ήταν ο ταχύτερος οδηγός του διήμερου!

Την κορυφαία εξάδα της 2ης ημέρας έκλεισαν οι Quartararo και Dovizioso, κλείνοντας και την εξάδα που κατέβηκε στο 1.37s της 2ης μέρα αλλά και συνολικά!

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας αλλά και τα συνδυαστικά αποτελέσματα των δυο ημερών!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ

Related Posts