Ο Marquez κέρδισε την pole position για πρώτη φορά στο Motegi

Στο βροχερό απο το πρωί ,  αλλα χωρίς  πλέον να βρέχει, έγινε η διαδικασία της Pole position, αλλά με την πίστα σε μικτές συνθήκες και τους χρόνους τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα πάνω από το ρεκόρ της πίστας!

Ο Marquez έγραψε τον καλύτερο χρόνο με 1.45.763, κερδίζοντας την pole position για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα, στην μεγάλη κατηγορία! Με αυτή την 10η pole position της σεζόν ο Ισπανός 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει κερδίσει pole position σε όλες τις πίστες του ημερολογίου!

Στην δεύτερη θέση στην αυριανή εκκίνηση θα είναι ο Franco Morbidelli, με διαφορά από τον πρώτο 0.132s, και θα είναι μπροστά από τον ομόσταυλο του, Fabio Quartararo, που έμεινε πίσω του μόλις για 0.049s, έτσι κλείνει η πρώτη σειρά με ένα εργοστασιακό Honda και με τα δυο δορυφορικά Yamaha της Petronas!

Οι τρεις οδηγοί της πρώτης σειράς ήταν και οι μόνοι που κατάφεραν να κατέβουν στο 1.45

Στις 4 πρώτες θέσεις έχουμε τρία Yamaha, έτσι θα δούμε και πάλι άλλο έναν αγώνα Marquez VS Yamaha

https://twitter.com/i/status/1185447958378176512

Την δεύτερη σειρά εκκίνησης θα ανοίξει ο εργοστασιακός οδηγός της Yamaha, Maverick Vinales και με διαφορά 0.327s από την κορυφή, μπροστά από το δεύτερο Honda, αυτό της LRC με τον Cal Crutchlow, που πέρασε πρώτα από την διαδικασία του Q1.
Την δεύτερη σειρά κλείνει ο Jack Miller με το πρώτο Ducati, αυτό της δορυφορικής Pramac.

Από την τρίτη σειρά και την 7η θέση θα ξεκινήσει το πρώτο Ducati της εργοστασιακής ομάδας με τον Andrea Dovizioso, μπροστά από τον ομόσταυλο του Danilo PETRUCCI, και το Aprilia με τον Aleix ESPARGARO.

Από την 10η θέση στην τέταρτη σειρά θα ξεκινήσει ο Valentino ROSSI, μπροστά από τα δυο Suzuki με τους Alex RINS, που πέρασε από το Q1 και τον Joan MIR.

https://twitter.com/i/status/1185455540459180032

 

Πρόγραμμα και ώρες του MotoGP στο Motegi της Ιαπωνίας

 

Related Posts