Ο Marquez κάνει σημαντική βελτίωση όπως δείχνει τη τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο Marquez δημοσίευσε μια φωτογραφία που μαρτυρεί τις βελτιώσεις του στη φυσική κατάσταση. Το δεξί χέρι του αναβάτη MotoGP σημειώνει πρόοδο.

Ο Marquez θα χάσει σίγουρα τις δοκιμές στο Κατάρ και ίσως ακόμη και να χάσει τους δύο πρώτους αγώνες στο Losail, αλλά στην Ευρώπη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον δούμε ξανά σε . Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στο Honda μόνο όταν είναι σε 100% φυσική κατάσταση, αυτή τη φορά δεν σκοπεύει να ρισκάρει μετά από αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν.

Ο Marquez σέβεται το πρόγραμμα που καταρτίστηκε με γιατρούς και φυσιοθεραπευτές εκπαιδευτές. Κάθε μέρα προσπαθεί να σημειώσει πρόοδο στη διαδικασία ανάκτησης της καλύτερης φυσικής κατάστασης. Το επίκεντρο είναι κυρίως στο δεξί χέρι.

Ο αναβάτης της ομάδας Repsol Honda δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μπορούμε να δούμε ότι προπονείται και με τα δύο χέρια. Πρόσφατα είχαμε δει ότι ασκούσε μόνο την αριστερά, γιατί το δεξί δεν ήταν έτοιμο ακόμη, αλλά σήμερα έδειξε ότι εργάζεται επίσης σε αυτό που είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις πέρυσι.

Ένα ενθαρρυντικό σημάδι για την ανάκαμψη του Marquez, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάστασή του και ελπίζει να επιστρέψει στη το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν, μπορεί να ανεβεί μόνο σε ποδήλατο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ακόμη και η Honda έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα αντικαταστάτη οδηγό στο βίντεο παρουσίασης της ομάδας MotoGP 2021 επειδή δεν του επέτρεψαν οι γιατροί να οδηγήσει το RC213V.

Related Posts