Ο Marc Marquez σε check-up: “Ικανοποιητική κλινική εξέλιξη”

Η ομάδα της μας δίνει επιτέλους μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ισπανού 8 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή!

Η με δελτίο τύπου, (που θα διαβάσετε παρακάτω) επιβεβαιώνει ότι ο πήγε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο της Μαδρίτης οπού είχε κάνει την τρίτη του στις 3 Δεκεμβρίου στο δεξί του βραχίονα.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από το HRC είναι καθησυχαστικές και παρόλο που δεν παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις προθεσμίες επιστροφής του Marquez, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι η αποκατάσταση βρίσκεται στο αναμενόμενο μονοπάτι και ότι η λοίμωξη σταδιακά υποχωρεί.

«Σήμερα ο Marc Márquez πήγε στο Νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε, έξι εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου για την μολυσμένη ψευδάρθρωση του δεξιού βραχίονα.

Επιβεβαιώθηκε η ικανοποιητική κλινική και ακτινογραφική εξέλιξη για το χρονικό διάστημα από την επέμβαση μέχρι την αξιολόγηση.

Ο Marquez θα συνεχίσει με τη συγκεκριμένη θεραπεία, με αντιβιοτικά και με ένα λειτουργικό πρόγραμμα αποκατάστασης προσαρμοσμένο στην κλινική του κατάσταση.»

Related Posts