Ο Marc Marquez παρουσίασε το νέο κράνος του για το 2021 – VIDEO – Photo

Ο αναβάτης του παρουσίασε το νέο σχέδιο του κράνους για τη σεζόν του 2021.

Στα επίσημα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το ακόλουθο μήνυμα και υπάρχει ένα βίντεο με το οποίο παρουσιάζει το νέο του κράνος: « Φέτος δεν μπόρεσα να δείξω το σχέδιο του κράνους που είχαμε προετοιμάσει για αυτή τη σεζόν. Ανυπομονώ! Σας παρουσιάζω το κράνος μου για το 2021!»

Μετά από μια πλήρη σεζόν μακριά από τις πίστες, ο Marc Marquez είναι ανυπόμονος να επιστρέψει στο MotoGP . Τόσο πολύ που σήμερα το πρωί, μέσω των κοινωνικών του δικτύων, παρουσίασε το σχέδιο του κράνους του για το 2021. Αυτό το νέο σχέδιο προοριζόταν αρχικά για τη σεζόν 2020, αλλά ο τραυματισμός του χιούμορ το εμπόδισε.

Για μία ακόμα χρονιά, ο Marquez συνεργάστηκε με την και την για να δημιουργήσει ένα κράνος «απλούστερο, αλλά αυτό σπάει με αυτό που φορούσα μέχρι τώρα». Το νέο κράνος συνεχίζει να διατηρεί τα τρία χαρακτηριστικά του: το 93, το κόκκινο και το .

Το κράνος Shoei είναι κόκκινο στο πάνω μέρος και φαίνεται το σχέδιο του μυρμηγκιού, εκτός από το λογότυπο του χορηγού του . Στο κάτω μέρος υπάρχει η επωνυμία της με τα κλασικά χρώματα κίτρινο, μπλε, κόκκινο και λευκό. Πίσω έχει ένα μεγάλο μέρος σε λευκό με τον αριθμό 93, με περίγραμμα σε κόκκινο χρώμα.

Απομένει να δούμε αν ο Marquez θα κάνει μια τρίτη επέμβαση στο δεξί του χέρι, όπου σε αυτήν την περίπτωση, η επιστροφή του στο MotoGP θα καθυστερήσει περαιτέρω. Η παρουσίαση του νέου κράνους υποδηλώνει ότι τα πράγματα πιθανώς πάνε καλά, αλλά θα πρέπει στις επόμενες μέρες θα έπρεπε να φτάσει μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα φήμη για τη νέα παρέμβαση, η τον καθορισμένο χρόνο επιστροφής του.

Στον ιστότοπο της Red Bull έχουν δημιουργήσει μια ειδική ενότητα για τα κράνη του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, όπου ο Marc Márquez παρουσιάζει τα κράνη του μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dave Designs. «Αυτό που βλέπετε έξω είναι αυτό που είμαι στο εσωτερικό. Μια αντανάκλαση της μνήμης μου. Είμαι το άθροισμα χιλιάδων αναμνήσεων που έχουν καταγραφεί με μεγάλη ταχύτητα στο μυαλό μου » , έτσι ο Marc Marquez ορίζει τον εαυτό του στο ντοκιμαντέρ των κρανών του μαζί με την Red Bull.

Στην σελίδα της Red Bull μπορείτε να δείτε όλα τα κράνη τους σε 360º

Δείτε το VIDEO με την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε κράνος του Marc Márquez που την διηγείται μέσω των κρανών του.

Το κράνος ενός αναβάτη είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουν την ταυτότητά τους όταν είναι στην μηχανή  τους. Εδώ, ο Marc Márquez μας μιλά για το νόημα πίσω από κάθε ένα από τα εμβληματικά σχέδια που έχει φορέσει τις τελευταίες πέντε σεζόν. Αποκαλύπτει την ιδέα πίσω από κάθε ιδέα, ακριβώς τι σημαίνει για αυτόν και πώς κάθε συγκεκριμένο κράνος εκφράζει κάτι για τον εαυτό του.

WordPress Gallery Extra

Related Posts