Ο Marc Márquez κλήθηκε στον επίσημο ιατρικό έλεγχο του MotoGP πριν από το Portimao

Τρεις αναβάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έχουν κληθεί να εξεταστούν από την Ιατρική ομάδα του MotoGP, με επικεφαλής τον γιατρό Ángel Charte για να προσδιορίσουν εάν είναι σε φυσική κατάσταση απαραίτητη για να συμμετάσχουν στο Πορτογαλικό Grand Prix , που θα γίνει στις 16 Απριλίου.

Όπως αναφέρθηκε από το La Gazzetta dello Sport, τόσο ο Iker Lecuona όσο και ο Jack Miller είναι δύο από τους τρεις οδηγούς που έλαβαν το email για να εξεταστούν από την Ιατρική ομάδα του MotoGP, αφού και οι δυο έκαναν χειρουργείο στην αρχή της εβδομάδας, μετά και τον 2ο αγώνα του Κατάρ.

Ο αναβάτης Tech3 KTM υποβλήθηκε σε επέμβαση ττο δεξί του χέρι (Διάβασε σχετικά εδώ >>) , όπως και ο αναβάτης της Ducati Jack Miller (Διάβασε σχετικά εδώ >>).

Ο τρίτος αναβάτης που έλαβε την πρόσκληση από τους γιατρούς του πρωταθλήματος για να εξεταστεί για να κριθεί αν είναι σε φυσική κατάσταση να αγωνιστεί στο Portimao δεν είναι άλλος από τον Marc Márquez .

Η ομάδα της Repsol Honda έλαβε επίσης ένα email για να τους υπενθυμίσει ότι ο Marquez θα πρέπει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις που έθεσε η Dorna εάν θέλει να συμμετάσχει στο Grand Prix της Πορτογαλίας.

Πριν συναντηθεί με τους γιατρούς του MotoGP, ο Marquez θα πρέπει να ταξιδέψει στη Μαδρίτη τη Δευτέρα 12 Απριλίου, ώστε οι γιατροί που είναι υπεύθυνοι για την τελευταία χειρουργική επέμβαση του, οι Γιατροί Samuel Antuña και ο Ignacio Roger de Oña, να επιβεβαιώσουν ότι η αποκατάσταση του κατάγματος του είναι πλήρης και ο Marc είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες.

Related Posts