Ο Marc Márquez ετοιμάζετε για τον επόμενο αγώνα στο Μπρνο

Ο Marc Márquez συνεχίζει να δουλεύει με τον φυσιοθεραπευτή του για να φτάσει στην καλύτερη κατάσταση για τον επόμενο αγώνα της σεζόν, στο Μπρνο.

Καθώς περνούν οι μέρες, ο Marquez συνεχίζει να δουλεύει ακούραστα για να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά την πτώση του και στην συνέχεια της εγχείρησης του.

Ο Marquez ανέβασε μια φωτογραφία όπου είναι με τον φυσιοθεραπευτή, που ανήκε στην κινητή κλινική  MotoGP ,  Carlos García. Ο Marc  φαίνεται χαμογελαστός, κάνοντας μια χειρονομία νίκης με τα δάχτυλά του.

Ο Márquez  πρέπει να κάνει   τις ασκήσεις που πρέπει για να ανακάμψει από την πρόσφατη εγχείρηση του στον βραχίονα του δεξιού του χεριού. Αυτή ήταν μια φωτογραφία που γεμίζει τους θαυμαστές του με την ελπίδα μιας δυνατής επιστροφής του 8 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή!

Αναμφίβολα, μετά τη σοβαρή πτώση που υπέστη κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix, αυτή η χειρονομία αντιπροσωπεύει μια ανάσα καθαρού αέρα για όλους τους οπαδούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, βλέποντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή να χαμογελά, χαρούμενος με τη διαδικασία ανάρρωσής του, προκειμένου να επανεμφανιστεί οριστικά στο επόμενο  GP της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Μπρνο στις 7 και 9 Αυγούστου. 

O Marquez μετα την απόφαση του ν μην αγωνιστεί στον 2ο αγώνα της Jerez είπε: «Θα δουλέψω από σήμερα το απόγευμα για να φτάσω στο Μπρνο στην καλύτερη κατάσταση, για να παλέψω αν μπορώ να κερδίσω τον τίτλο, τουλάχιστον αν δεν θα είναι ορατός, θα κάνω την προσπάθεια. »

Ο Καταλανός θα φτάσει στο Μπρνο με – 50 βαθμούς από την κορυφή, κάτι που θέλει να προσπαθήσει να καλύψει την διαφορά στους υπόλοιπους αγώνες του ημερολογίου που είναι πλέον ακόμα 12 (14 συνολικά το 2020) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

 

Σχετικά Άρθρα