Ο Marc Marquez επιστρέφει στο paddock του MotoGP στην Catalunya – Video – Φωτογραφίες

Για πρώτη φορά από την Jerez, στις 25 Ιουλίου, ο Marc Marquez επέστρεψε στο paddock του MotoGP για να συναντήσει και πάλι την ομάδα της Repsol Honda και να τους ενημερώσει σχετικά με την ανάρρωσή του.

Μετά την ολοκλήρωση του τεστ PCR, ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συνάντησε και πάλι την ομάδα του μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Marquez επέστρεψε στο στοιχείο του καθώς του άρεσε να επανασυνδεθεί με τη διαχείριση HRC και να δει ξανά το Repsol Honda RC213V του.

Μετά από μια σύντομη αλλά ευχάριστη επίσκεψη, ο Marquez επέστρεψε στο σπίτι στην Cervera για να συνεχίσει την ανάρρωσή του.

«Ήταν υπέροχο να επιστρέψω στο paddock του MotoGP και να δω ξανά την ομάδα μου και το HRC. Φυσικά, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά μου λείψανε πολύ και ήταν υπέροχο να τους δω και πάλι, αλλά και την μοτοσυκλέτα μου ξανά!»

«Υπήρχε ένα κομμάτι του εαυτού μου που σίγουρα ήθελε να οδηγήσω ξανά, ειδικά αφού κάθισα στην μηχανή, αλλά τώρα είναι η ώρα να υπομείνουμε.»

«Ήταν καλό που ήρθα εδώ για να μιλήσω όχι μόνο με την ομάδα αλλά και με τη Honda καθώς αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το 2021.»

«Μακάρι να οδηγούσα εδώ στον αγώνα στο σπίτι μου το Σαββατοκύριακο, αλλά θα το δω στην τηλεόραση.»

WordPress Gallery Extra

Related Posts