Ο Marc Márquez επιστρέφει στην προπόνηση 48 ημέρες μετά την τρίτη του εγχείρηση

Ένα μήνα και 17 ημέρες μετά την τρίτη επέμβασή του στο δεξί του χέρι, ο Marc Márquez έκανε ένα νέο βήμα προς τα εμπρός, στη διαδικασία της αργής αποκατάστασης του με την ελπίδα να μπορέσει να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα , το συντομότερο δυνατό.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός ταξίδεψε στη Μαδρίτη στις 14 Ιανουαρίου για να υποβληθεί στον πρώτο έλεγχο από την ιατρική ομάδα του Διεθνούς Νοσοκομείου Ruber και να ελέγξει την εξέλιξη του τραυματισμού και, ιδιαίτερα, την κατάσταση της μόλυνσης την οποία βρήκαν οι χειρουργοί στον βραχίονα του, κατά την τελευταία του επέμβαση.

Όπως ανέφερε η  , η κλινική και ακτινογραφική εξέλιξη του βραχίονα του αναβάτη του ήταν «ικανοποιητική », οπότε οι γιατροί διατήρησαν τη συγκεκριμένη αντιβιοτική θεραπεία για να συνεχίσουν να καταπολεμούν αυτή τη μόλυνση που, προς το παρόν, περιορίζει την πρόοδο του Marc στην αποκατάστασή του .

Ευτυχώς, ο Marc βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άρχισε να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με το στατικό ποδήλατο, φορώντας το προστατευτικό του στο δεξί του χέρι για να αποτρέψει οποιοδήποτε τυχαίο χτύπημα να θέσει σε κίνδυνο την επιστροφή του.

Ο Καταλανός μοιράστηκε στα κοινωνικά του δίκτυα, μια φωτογραφία όπου τον δείχνει και πάλι αδυνατισμένο και μια περισσότερο από εμφανή έλλειψη μυϊκής μάζας, ως αποτέλεσμα της φυσικής του αδράνειας τους τελευταίους μήνες.

Βήμα προς βήμα, το # 93 συνεχίζει να προχωρά προς την πλήρη ανάρρωση του, έναν προορισμό από τον οποίο απέχει ακόμη αρκετές εβδομάδες .

Προς το παρόν, η παρουσία του στις πρώτες επίσημες δοκιμές στο Losail (6-7 Μαρτίου και 10-12 Μαρτίου) μοιάζει με ουτοπία και μένει να δούμε αν ο Ισπανός θα μπορέσει να φτάσει στον πρώτο αγώνα σε καλή κατάσταση, στις 28 Μαρτίου, δηλαδή σε δύο μήνες και οκτώ ημέρες.

Related Posts