Ο Marc Márquez εμφανίστηκε σε συνέντευξη ορατά πιο αδύνατος και με φανερή την ουλή από την εγχείρηση

Πιθανώς να δούμε τον Marc Marquez να επισκέπτεται το Box της Repsol Honda, στο Καταλανικό Grand Prix.

Ο Ισπανός αναβάτης έχει δώσει μια συνέντευξη στο τμήμα επικοινωνίας της ομάδας του με τίτλο “Ask Márquez” (ρωτήστε τον Marquez), όπου ο Ισπανός απαντά σε ένα ερωτηματολόγιο, όπου γυρίστηκε στον πίσω κήπο του σπιτιού του, στην Cervera, το οποίο σύντομα θα μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε.

Πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης, η Repsol έδωσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο, όπου o Marquez είναι ντυμένος με τα χρώματα της ομάδας και με φανερή την ουλή από τη εγχείρηση στο δεξί του χέρι.  Είναι σαφές ότι αυτοί οι μήνες αδράνειας έχουν επιπτώσεις στη σωματική διάπλαση του Καταλανού αναβάτη, ο οποίος δείχνει εμφανώς πιο αδυνατισμένος στις φωτογραφίες.

Ο Marquez είχε ήδη ξαναρχίσει τη φυσική του προπόνηση πριν από μια εβδομάδα, όπως μας έχει ενημερώσει ο ίδιος μέσω των κοινωνικών του δικτύων. (Ο Marc Marquez επιστρέφει στην προπόνηση, 6 εβδομάδες μετά την επέμβαση) – (Ο Marc Marquez συνεχίζει την προπόνηση με το ποδήλατο)

Όλα δείχνουν ότι η Honda ετοιμάζει τον αναβάτη της να επιστρέψει σύντομα στις πίστες. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, θα μπορούσε να προσπαθήσει να λάβει το οκ καταλληλόλητας από τους γιατρούς, για το Γαλλικό Grand Prix στο Le Mans, εάν η αποκατάσταση συνεχίσει την πορεία της σύμφωνα με τις καθορισμένες προθεσμίες. Έτσι, ο Ισπανός πιλότος θα μπορούσε να επανεμφανιστεί δύο μήνες και μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη επέμβαση που υπέστη στις 3 Αυγούστου στην κλινική Dexeus της Βαρκελώνης. Εάν επιβεβαιωθεί η παρουσία του στη Γαλλία, ο Márquez θα είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε συνολικά έξι αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Διαβάστε την συνέντευξη του Márquez και δείτε την σε VIDEO εδώ >>>

 

WordPress Gallery Extra

VIDEO

Related Posts