Ο Marc Marquez έκανε και δεύτερη εγχείρηση σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε επιτυχημένη 2η χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα για να αντικαταστήσει τη χαλασμένη πλάκα τιτανίου

Ο Marc Marquez έκανε δεύτερη εγχείρηση σήμερα, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, αφού η πλάκα τιτανίου που χρησιμοποιήθηκε για τη στερέωση του δεξιού βραχίονα του χεριού του  βρέθηκε ότι έχει υπέστη ζημιά λόγω συσσώρευσης πίεσης.

Ο Δρ Xavier Mir και η ομάδα του στο Νοσοκομείο Universitari Dexeus αντικατέστησαν με επιτυχία την πλάκα τιτανίου και ο Marc Marquez θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 48 ώρες πριν από την έξοδο.

Δρ Xavier Mir (Ειδικός τραυματικής της MotoGP ™) : «Ο Marc Marquez υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πριν από 13 ημέρες και σήμερα επέστρεψε στο χειρουργείο. Η πρώτη εγχείρηση ήταν επιτυχής, αυτό που δεν αναμενόταν ήταν ότι η πλάκα ήταν ανεπαρκής. Μια συσσώρευση τάσης στην περιοχή εγχείρησης έχει προκαλέσει ζημιά στην πλάκα, οπότε σήμερα η πλάκα τιτανίου έχει αφαιρεθεί και αντικατασταθεί από μια νέα στερέωση. Ο αναβάτης δεν ένιωσε πόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακολουθούσε πάντα τις ιατρικές συμβουλές που δόθηκαν και το συναίσθημα από το σώμα του. Δυστυχώς, η υπερβολική πίεση προκάλεσε αυτό το ζήτημα. Τώρα πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να κατανοήσουμε τον χρόνο ανάκαμψης.»

Related Posts