Ο Marc Márquez εγκαινίασε την έκθεση Repsol leather riders στη Μαδρίτη – Photo

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε σε μια έκθεση κλασικών δερμάτινων στολών για τον εορτασμό των 50 χρόνων της στους αγώνες.

 Μετά το τέλος της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Marc Márquez  ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να εγκαινιάσει μια έκθεση με διάφορες αγωνιστικές δερμάτινες φόρμες από την 50χρονη ιστορία της Repsol στους αγώνες.

Η έκθεση φιλοξενείτε στο κατάστημα El Corte Inglés στη Μαδρίτη,  και περιλαμβάνει δερμάτινες φόρμες που φορούσε ο ίδιος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2019, καθώς και ο Ángel Nieto, ο Carlos Sainz, ο Toni Bou και ο Pedro Martínez de la Rosa.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των εορτασμών της 50ής επετείου της Repsol στον κόσμο των  αγώνων. Η ενεργειακή εταιρεία θέλησε να γιορτάσει το ορόσημο στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας και παρουσίασε αντικείμενα που φορέθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας, στη Φόρμουλα 1, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και στο Ράλι Ντακάρ. Συνολικά 10 ιστορικά κομμάτια θα φέρουν πίσω τις αναμνήσεις από μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ισπανική ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

WordPress Gallery Extra

Related Posts