Ο Marc Márquez δεν θα αγωνιστεί στον 1ο αγώνα στην Αυστρία

Μετά την δεύτερη εγχείρηση στο δεξί του χέρι ο Marquez δεν πήρε μέρος στον αγώνα του Brno. Πολλοί υποθέτουν ότι ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα χάσει και τους επόμενους δυο αγώνες στην Αυστρία για να φτάσει στο Ιταλικό GP όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος, ωστόσο, με τον Marc Márquez όλα είναι δυνατά.

Η ομάδα της Repsol Honda επιβεβαίωσε, με μια συνοπτική δήλωση ότι δεν θα είναι στον αγώνα της Αυστρίας: «Ο Stefan Bradl θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα της Repsol Honda σε αυτόν τον αγώνα, ενώ ο τρέχων Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Márquez συνεχίζει να ανακάμπτει από την εγχείρηση του.»

Ο Alberto Puig , Διευθυντής της Ομάδας, επιβεβαίωσε ότι ο Γερμανός αναβάτης θα οδηγήσει με την ομάδα αντί του Marc, στον επόμενο αγώνα: «Θα έχουμε τον Stefan μαζί μας αυτήν την εβδομάδα στην Αυστρία. Το Red Bull Ring στην Αυστρία είναι μια διαφορετική πίστα. »

Ο Bradl το ανακοίνωσε επίσης στο λογαριασμό του στο Twitter σήμερα το πρωί: «Είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω με την Repsol Honda για δύο ακόμη αγώνες στην Αυστρία», λέγοντας ότι θα οδηγήσει με τη Honda για τους επόμενους δύο αγώνες, ωστόσο διέγραψε αργότερα την ανάρτηση.

Ποιος ξέρει τι “κρύβεται” πίσω από αυτήν την διαγραφή της ανάρτησης? Μπορεί η Honda να αφήσει τον Marquez να δοκιμάσει την επιστροφή του στην πίστα στον 2ο αγώνα στην Αυστρία ξανά?

Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η επιτάχυνση των χρόνων ανάκαμψης έχει οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες. Σε αυτό το σημείο, ο Marc δεν έχει πλέον περιθώριο για λάθη και σε περίπτωση νέου τραυματισμού θα μπορούσε να αποχαιρετήσει αυτό το πρωτάθλημα για πάντα. Σε αυτό το σημείο πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε αν θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών του δεύτερου Αυστριακού Grand Prix.

Σχετικά Άρθρα