Ο Marc Marquez ανανεώνει με την Honda μέχρι το τέλος του 2024

Ο αναβάτης της Repsol Honda υπέγραψε τετραετή επέκταση με την Honda, κάνοντας την διαφορά σε σχέση με τα άλλα εργοστάσια που έκλεισαν τους οδηγούς της μέχρι το 2022.

Η επίσημη ανακοίνωση της Honda:

Η Honda Racing Corporation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP Marc Marquez έχει υπογράψει τετραετή παράταση της σύμβασής του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα του εργοστασίου της Honda, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Μέχρι στιγμής ο Marc Marquez έχει κερδίσει 56 νίκες , 95 βάθρα και 62 pole position με το RC213V του στην κορυφαία κατηγορία. Αυτά τα αποτελέσματα τον καθιέρωσαν ως τον πιο επιτυχημένο αναβάτη της Honda στην κορυφαία κατηγορία.

Yoshishige Nomura (Πρόεδρος του HRC): «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Marc θα παραμείνει στην οικογένεια της Honda για άλλα τέσσερα χρόνια. Αρχίσαμε να μιλάμε πριν από μερικούς μήνες, καθώς και τα δύο μέρη ήθελαν να παραμείνουν μαζί και να συνεχίσουν να κερδίζουν. Ο Marc ξεκίνησε την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία το 2013 και μαζί του έχουμε κερδίσει έξι από τους επτά τίτλους του MotoGP. Ως μοναδικός πρωταθλητής, αξίζει μια μοναδική συμφωνία. Είμαι πολύ σίγουρος για αυτή την εταιρική σχέση και εύχομαι σε όλους τους εμπλεκόμενους να συνεχίσουν την επιτυχία τους.»

Marc Marquez«Είμαι πολύ υπερήφανος που ανακοινώνω την ανανέωσή μου με την Honda Racing Corporation για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να φτάσω στην κατηγορία MotoGP με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2013. Από την πρώτη χρονιά πετύχαμε μαζί και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι μέλος της οικογένειας της Honda. Το HRC μου δίνει την εμπιστοσύνη να επεκτείνω αυτή την εταιρική σχέση για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο και να συνεχίσουμε την ιστορία μας για επιτυχία.»

Σχετικά Άρθρα