Ο Loris Baz ταχύτερος της πρώτης ημέρας δοκιμών WSBK στην Jerez

Τέσσερις διαφορετικοί κατασκευαστές στις πέντε κορυφαίες θέσεις και πάλι καθώς η δράση στο WorldSBK κορυφώνεται στην Jerez!

Η επανέναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2020 συνεχίστηκε κάτω από τον καυτό ήλιο στην πίστα της Jerez – Angel Nieto!

Ο Loris Baz (Ten Kate Racing Yamaha) με τον χρόνο 1’40.249s που έκανε το πρωί στο FP1 ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας πριν τον Ισπανικό Γύρο Pirelli., ενώ στο FP2 ταχύτερος ήταν ο Michael Ruben Rinaldi (Team GOELEVEN), ενώ ήταν 3ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας, αφού κατάφερε να ανακάμψει από μια περίεργη πτώση στο Free Practice 1 (δείτε εδώ το Video της πτώσης >>)

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ήταν ο δεύτερος ταχύτερος συνολικά με  1’40.311s, ενώ ο ομόσταυλος του Alex Lowes, ήταν ο 10ος ταχύτερος.

Ο Alvaro Bautista (Team HRC) ήταν ο τέταρτος ταχύτερος συνολικά της  1ης ημέρας καθώς συνέχισε τον εντυπωσιακό ρυθμό του στην Jerez, με τον συμπαίκτη του Leon Haslam να τερματίζει τη μέρα με τον ένατο ταχύτερο χρόνο.

Το δίδυμο της ARUBA.IT Racing, Scott Redding και Chaz Davies , ήταν πέμπτος και έκτος αντίστοιχα. Οι δύο Βρετανοί αναβάτες είχαν διαφορά μόλις 0,030s με τη λήξη της ημέρας, αν και ο Davies είχε ένα περιστατικό στην στροφή 2 αλλά κατάφερε να συνεχίσει.

 Ο Toprak Razgatlioglu (PATA YAMAHA WorldSBK) ήταν έβδομος γρηγορότερος με 1’40.507s, μπροστά από τον Michael van der Mark (PATA YAMAHA WorldSBK) με λιγότερο από το δέκατο του δευτερολέπτου. Με τους 10 κορυφαίους τόσο κοντά, η δράση στην Superpole και τους αγώνες θα είναι σίγουρα συναρπαστική.

Σχετικά Άρθρα